Booket for nyligForedragTom Thomasen

Bag fængslets mure

Danmarks nye krimiforfatter – Tom Thomasen – fængselsbetjent igennem 37 år, ved Københavns Fængsler – har sammensat et fantastisk spændende foredrag.

Foredraget fører dig ind i livet bag de høje mure, hvor håndtagene sidder udvendigt på dørene.

Tom Thomasen har allerede været benyttet som historiefortæller – og en meget underholdende en af slagsen – en del gange rundt i landet efter hans første bog. Tom Thomasen er for øvrigt også en anerkendt tryllekunstner gennem mange år, så han er en scenevant foredragsholder.

Foredraget er en beskrivelse af det daglige liv i fængslet, udvikling i fængselssystemet, fangernes oplevelser m.m. fortalt i hans meget sjove – men også alvorlige – historiefortællinger.

Bøgerne Ringen Er Sluttet, De Røde Diamanter og Den Glemte Fortid har alle, for en stor del baggrund, i det kriminelle miljø, fra de Københavnske Fængsler fra 1967 og frem – et miljø, som altid er fyldt med spænding og action.

Når man først har lyttet til en historiefortælling fra Tom Thomasens egen mund, kan man høre ham selv, som fortælleren i bøgerne. Hans

 

facon er meget original.

Tom Thomasens mange historier munder ofte ud i et smil, eller latterbrøl fra salen, Hans meget humoristiske facon smitter af helt ned til bagerste række.

Varighed: 60 – 90 min.