Bjarke MøllerForedragsholder

Bjarke Møller

bjarke-møller-bifald

Bjarke Møller er journalist, forfatter, foredragsholder og adjungeret professor på Copenhagen Business School. Han er tidligere chefredaktør for Ugebrevet Mandag Morgen og direktør for Tænketanken EUROPA, og han har en medielederuddannelse fra Columbia University i New York.

Han har i tre årtier været en af de markante stemmer i den danske Europa-debat og er kendt for sine stærke meninger, ekspertise og analyser. Bjarke Møller er en levende og indsigtsfuld foredragsholder, der giver sine tilhørere inspiration og ideer til, hvordan nogle af vor tids største samfundsudfordringer kan løses og vendes til nye muligheder.

Han har gennem årene holdt hundredvis af foredrag om EU, Europas fremtid, globaliseringen, demokratiets fremtid og de store megatrends, der forandrer vores liv. Både på danske og internationale konferencer. Han anvendes også ofte som moderator og ordstyrer ved konferencer og seminarer.

Bjarke Møller har skrevet flere bøger om Europa, globaliseringen og nationalisme. Han er for tiden ved at skrive en større bog om Europas fremtid, og hvordan EU kan blive førende i omstillingen til et CO2 neutralt samfund og tage globalt lederskab i en urolig verden, hvor den internationale retsorden og det liberale demokrati er truet af USA´s præsident Donald Trump, populister og autoritære ledere.

Feedback fra arrangørerne

Bjarke er en af de dygtigste foredragsholdere, Lederne har haft. Bjarkes indlæg var inspirerende og udfordrende. Spændende og fyldt med gode eksempler.” - Deltagerevaluering efter foredrag på konference afholdt af Lederne i Vejle.

Bjarke Møller var en fremragende debatleder på REG LABs efterårskonference. Han forberedte sig professionelt; satte sig grundigt ind i temaet og afstemte forventninger med arrangør og oplægsholdere. Bjarke er en skarp og levende debatleder, ikke en blød mikrofonholder: Han arbejder ihærdigt for at få trukket væsentlige pointer ud af oplægsholderne og for at animere publikum.” - Bjarne E. Jensen, direktør, REG LAB

Bjarke Møller er en dygtig mediator, der bruger sin store viden om temaer som forskning, uddannelse og innovation til at skabe en levende og vedkommende diskussion. Således styrede han både proces og indhold på værdifuld vis i sin rolle som facilitator på Novo Nordisk’s high-level rundbordssamtale om talent i de danske STEM uddannelser.” - Søren Bregenholt, PhD, Corporate Vice President, Head, R&D External Relations, Novo Nordisk A/S

Insero har haft Bjarke Møller ude at holde to oplæg omkring Katalytisk Filantropi. Bjarke har stor viden om området og fik det relateret til Inseros virke som katalytisk fond. Det gav både repræsentantskab og medarbejdere et rigtig godt indblik i emnet. Bjarke havde sat sig ind i vores situation og formidlede området på en meget fin måde med god dialog med deltagerne.”- Mogens Vig Pedersen, Adm. Direktør / CEO, Insero Horsens