Bjarne JensenForedragsholder

Bjarne Jensen

bjarne jensen bifald

Foredragsholder Bjarne Jensen

Bjarne Jensen er født 1946 har modtaget undervisning i klassisk tegning fra han var tolv år. Senere elev af Askov Jensen og har tegnet portrætter i Paris, undervist i klassisk tegning på Thorvaldsens museum unge mennesker som søgte akademiet.

Har arbejdet i de fleste byer på Vestgrønland ved byggeri som faglært og i kryolitminen i Ivigtut i. I stedet for at tage til Danmark om vinteren fiskede Bjarne med trawlere ved Grønland i fem vintre.

I Danmark har han haft flere butikker med antikviteter og kunst.  Bjarne Jensen har arbejdet med mange forskellige ting igennem sit liv. En årrække arbejdede han som frivillig i Maria Kirken i Istedgade.

Bjarne har altid rejst rigtigt meget, bl.a. a. har han gået Caminoen 3 gange og det er nok noget af det bedste han har brugt sin tid på. 2 gange fra Saint-Jean-Pied-de-Port over Pyrenæerne til Santiago de Compostela den tur er ca. 850 km. En gang fra Somfort uden om Pyrenæerne, den tur er ca. 100 km længere.

I 2000 skrev Bjarne Jensen bogen: Håndbog for plattenslagere, som er udsolgt i flere forlag som Paperback. Men bogen kan stadig lånes online som lydbog på e-reolen og købes online som lydbog ved boghandlere på nettet.

Der findes også andre bøger Bjarne har udgivet: Hestehandlerhistorier anno 1898, Bogen om malerkunsten Cennino Cennini  ca. 1370 – 1440 og Peter Johan Herman Wessel 1742 - 1785.

Bjarne blev desværre diagnosticeret med hjertesvigt efter 2 blodpropper i hjertet og 1 blodprop i hjernen. Det er dette hans foredrag omhandler med efterfølgende dialog, om hvordan han lever med diagnosen hjertesvigt.