Bjarne ToftegårdForedragsholder

Bjarne Toftegård

foredrag profil bjarne tofteg rd

Bjarne Toftegård gik selv ned med alvorlig stress i år 2000, hvor han var projektchef på byggeriet af Øresundsbroen, samtidig med at han var alenefar til sine to døtre på dengang fire og ti år. Da han kom ovenpå igen, begyndte han at holde foredrag og workshops om stress, og han har i de seneste fem år holdt over 100 foredrag årligt. Han har også uddannet sig til coach, taget deltidsuddannelsen i psykologi ved Københavns Universitet, giver stresscoaching og underviser på stresscoachuddannelsen. Bjarne har skrevet tre bøger, der handler om stress, at leve i nuet og stresscoaching, og han er nu i gang med den fjerde bog, der er målrettet til ledere.

Bjarne lærer jer dét, som hvis han selv, hans kollegaer eller hans chef dengang havde vidst det, var han ikke selv gået ned med stress.

Bjarnes foredrag er interaktive, nede på jorden og 100 procent seriøse med et strøg af humor. Bjarne lægger vægt på redskaber, og at alle får noget med hjem fra foredraget.

Bjarne Toftegård – Referencer:

Iben Mollerup-Skov, Client Relationship Manager, Celerant Consulting Nordic:
Jeg havde lejlighed til at deltage i Bjarnes foredrag om stress og blev meget inspireret. Dette fordi Bjarne har en meget jordnær og troværdig måde at adressere emnet stress samt grænserne for hvornår stress er godt og hvornår det er skidt. Bjarnes pragmatiske og enkelte huskeregler gør det nemt at omsætte viden til praksis og derfor har jeg efter blot et enkelt foredrag fået nogle gode værktøjer, som jeg bruger i min professionelle sfære og i mit privatliv.