Bo BressonForedragsholder

Bo Bresson

bo bresson profil

Som Executive Strategy Partner hjælper Bo Bresson virksomheder og deres ledere til at skabe klarhed samt til at få mod på og overskud til at nå i mål med en ambitiøs strategi.

Bo har brudt den sociale arv og betragter sig selv som “battle approved” i livet. Det betyder, at han ser problemer og udfordringer som noget, der kan og skal overvindes. Han har en ukuelig vilje til at finde enkle løsninger på komplekse udfordringer og til at få gennemført de forandringer, der kræves.

Bo er uddannet civilingeniør og HD og har siden 1986 arbejdet med strategi i mere end 20 lande, i alle størrelser af virksomheder og stort set alle brancher.

Som foredragsholder er Bo meget direkte, og han bruger gerne både humor og provokation for at udfordre deltagernes holdninger og antagelser. Hans anvisninger er altid velafprøvede, enkle og praktiske, så alle kan omsætte dem til deres egen dagligdag.

  

Bo Bresson – Referencer:

Udtalelse fra Niels Stub, netværksdirektør, Netværk Danmark: 

Som oftest er tilgangen til work/life-balance følelsesmæssig og baseret på fornemmelser – nogen gange grænsende til fordomme.

Det er derfor befriende at opleve Bo præsentere sin tilgang til emnet: med et solidt analytisk udgangspunkt, dokumentationen på plads og meget velargumenteret gør Bo op med vanlige dogmer og forestillinger. Lige pludselig bliver det tydeligt for deltagerne, at når problemet ikke nødvendigvis er det, man troede, det var, så er det også nogle helt andre løsninger, der bliver synlige og aktuelle.

Bo er kontant og provokerende på den mest positive måde, så han flytter mennesker og holdninger og tvinger sit publikum til at forholde sig til det, der bliver sagt.

Samtidig er det tankevækkende, at dem, der føler sig mest provokerede, ved nærmere refleksion konstaterer, at deres reaktion faktisk ikke er forårsaget af Bo eller hans budskab – men af hans knivskarpe analyse af deres situation.