ForedragKisser Paludan

Boost dit selvværd

Er du værd at elske?

Et hjerteligt foredrag om dig selv. Du lærer at SE dig selv, som lige nøjagtigt den person du er, og du lærer at acceptere og elske, dét du ser.

Rigtigt mange mennesker døjer med lavt selvværd. Og rigtigt mange mennesker henter anerkendelse uden for dem selv – i andre mennesker. Dette bliver en endeløs kamp efter noget, som du dybest set kun selv kan skabe; nemlig evnen til at elske den, du er.

Dette foredrag sætter fokus på DIG. Du lærer dig selv at kende, og får en forståelse af, hvad der spænder ben for dit selvværd. Du lærer her at kende forskel på selvsikkerhed og selvværd og får indsigt i teknikker til at booste dit selvværd.  

Ved at lære dig selv bedre at kende, bliver du i stand til at elske hele pakken, med alt det skønne og charmerende og alt det, vi gemmer væk. Du lærer at stå ved og elske, dén du er med hele din person. Du lærer at vise dig selv respekt og blive tydelig som person. Ved at sige til/fra og lære at være tro mod dine indre værdier, lærer du at “spotte” og arbejde med dine automatiske negative tanker/superego-strukturer.

Foredraget er en inspiration til dig, der mangler et kærligt puf til at løfte dig ud af dine daglige cirkler og handlemåder i retningen af en forståelse af, hvordan du kan anvende positive bekræftelser, finde ind til din “kerne” og skabe indre ro og jordforbindelse. Efterhånden vil du mærke, hvordan dit indre skift vil medbringe skift i dit ydre liv.

Varighed: 2 timer. Hvis det ønskes kan foredraget kombineres med en