Bosse Hall ChristensenForedragsholder

Bosse Hall Christensen

bosse hall christensen foredrag foredragsportalen

Bosse Hall Christensen voksede op i Charlottenlund uden at blive miljøskadet af den grund. For som han siger, begår han sig lige godt i skurvognen som på de bonede gulve.

Bosse har været selvstændig, siden han var midt i tyverne. Han er autodidakt i alt hvad han har beskæftiget sig med; som arkitekt, musiker, sangskriver, tekstforfatter, instruktør, speaker og designer, så leder man efter den røde tråd i Bosses liv, må det være kreativitet.

bosse-hall-christensen-gokkelajser-foredragsportalenMest kendt er Bosse Hall Christensen uden tvivl som trommeslager i Shu-bi-dua. Faktisk var Bosse medstifter af Shu-bi-dua, og han var også flittig tekstforfatter i gruppen. Med sin sproglige ekvilibrisme lagde han grunden til bandets krøllede tekstunivers, og dermed store succes.

Efter Shu-bi-dua startede Bosse et af landets mest succesrige reklame lydstudier. Han var samtidig en flittigt benyttet reklamespeaker, og mange husker sikkert hans karakteristiske stemme som Tony the Tiger i Kellogg’s Frosties filmene: “De er greaaaat!”

I 2014 udgav han sin selvbiografi Gokkelajser, og han kunne således føje forfatter og foredragsholder til sit i forvejen omfangsrige cv.

Bosse Hall Christensen – Referencer:

Otto Lundgaard, sognepræst, Ringsted Kirke:

Bosse mestrer den svære kunst, at omsætte sin historie til billeder vi alle kan se for os, alt imens stemningen i forsamlingen skifter fra latter og smil til stilhed og indlevelse. Det kan ikke beskrives, det skal opleves.

Thomas Ulrik Larsen, musiker og foredragsholder:

Bosses fortæller på én gang rørende, bevægende og humoristisk. Det er usædvanligt .

Leon Kristensen, formand for arrangementsudvalget i Tjeles Venner:

Det var en sand fornøjelse at opleve en veloplagt og selvironisk Bosse Hall Christensen, som på medlevende vis indvolverede os i sin historie.

Efter foredraget har vi modtaget mange tilkendegivelser om en vedkommende og motiverende aften. Vi kan varmt anbefale et foredrag med Bosse.