BubberForedragsholder

Bubber

Bubber

Bubber (født Niels Christian Meyer) begyndte sit offentlige liv i tv-programmet Bubbers Badekar.

Hans karriere har været lang og omfatter bl.a. et ophold som børne- og ungdomsredaktør på TV 2, samt en fantastisk debut som filminstruktør med Frode og de andre rødder (2007/2008), der solgte 225.000 billetter.

Han er for alvor blevet landskendt på afveje sammen med B.S. Christiansen samt for sine grænseoverskridende oplevelser i Danmark ifølge Bubber, hvor han bl.a. har aflagt besøg blandt swingere, strippere og transseksuelle og spist potkager i Thylejren.

Bubber er kendt i offentligheden som manden, der har bevaret barnets uskyld og nysgerrige åbenhed. Hans smil og stemme er landskendt, og hans ligefremme, lattermilde og ikke mindst uspoleret åbne tilgang til verden nedbryder alle barrierer hos tilskueren.

Han har hele sit liv været ordblind. Han har aldrig set det som et nederlag eller som en hindring, tværtimod. Det har snarere motiveret ham til at arbejde i andre retninger. Hør Bubber fortælle om troen på sig selv, om stædighed og om evnen til navigere i et problemfyldt farvand. Når Bubber holder foredrag, er det hudløst ærligt og personligt.