Camilla KornerupForedragsholder

Camilla Kornerup

camilla kornerup

Camilla Kornerup er cand. mag i spansk og religion og har rejst i de fleste verdensdele de sidste 30 år. Både som rejseleder, forretningskvinde og eventyrer har Camilla om nogen fået indblik i menneskers livsformer og kulturer rundt omkring på kloden, og det er disse menneskers historier hun giver videre i sine foredrag.

Som tilhører rejser man rundt i spændende landskaber til billeder af jordens befolkninger og deres levesteder, og føres ind i de fortællinger der knytter sig til deres historie og særpræg.

I de senere år har Camilla kombineret sin foredragsvirksomhed med arbejdet med samfundsansvar og bæredygtighed i nogle af verdens udviklingslande som konsulent.

Camilla har 10 års erfaring og holder foredrag i foreninger, skoler, virksomheder mv. og skræddersyr gerne foredrag.  Som medlem af De Berejstes Klub er Camilla altid på nye eventyr, for hvem ved, hvad der gemmer sig bag bjergene derude i det fjerne...?

"At hyre Camilla Kornerup til et foredrag er en garanti for at få en fabelagtig dygtig fortæller, der formår at komme ud over rampen.  Camilla er dybt professionel og kan sit stof, som hun leverer på en engageret og behagelig måde – og samtidig taler hun klart og tydeligt, hvilket er et ekstra plus for publikum i enhver aldersgruppe.
Uanset om hun tager dig med til Afrika, Indien eller et helt tredje sted, føler du dig i hænderne på den absolut suveræne rejseleder, der formår på bedste vis at give et mangfoldigt indblik i det pågældende land og dets befolkning og samfundsstruktur." - Mari-Ann Blok, journalist og kulturvært, FOF Gentofte

 

"Vi havde besøg af Camilla i Slagelse Musikhus i efteråret 2018, hvor Camilla på spændende vis gjorde os meget klogere på landet Rwanda, dets politiske system og befolkningens hverdag. Vi var 400 tilhørere, der nød de mange flotte fotos af landskaber og mennesker, mens vi fik en god indføring i landet, som er kommet langt i sin udvikling efter folkedrabene." - Helle Magn, Skoleleder, LOF Slagelse - Korsør - Skælskør

 

camilla kornerup 3 bifald 1
camilla kornerup 2 bifald