Carina HeckscherForedragsholder

Carina Heckscher

foredrag profil carina heckscher

Energien løftes, og livsmodet smitter, når Carina  Heckscher inspirerer og motiverer én til at turde handle på sine drømme og ønsker.

Carina tager dig med ind i sit univers af muligheder og præsenterer dig for sine begreber “turde-turde” og “heldig med vilje”, så du går hjem med et positivt mindset, hvor begrænsninger bliver til muligheder og kreativitet en del af hverdagen.

Foredragene er fyldt med historier fra Carina Heckschers eget liv, f.eks. hvordan hun tog springet fra et liv bag kameraet som fotograf med skrive-, eksamens- og sceneskræk til at være en eftertragtet foredragsholder og forfatter.

Networkingekspert, foredragsholder og forfatter Carina Heckscher har siden 1996 arbejdet som fotograf og idémager i medie- og reklamebranchen. I 2011 fandt hun ud af, at hun gennem foredrag om sine egne bedrifter og erfaringer kan inspirere andre til at turde. Siden da har hun arbejdet som inspirator, foredragsholder og rådgiver inden for networking og livsmod. For Carina er networking en livsstil, og hun er mangeårigt medlem af Rotary, WiB Danmark og MPI. Desuden gæster hun hyppigt andre netværk og networker ivrigt på sociale medier.

Carina Heckscher – Referencer:

Christina Fangel Ovesen, Booking & Sales Manager, IDA Mødecenter:

Vi havde fornøjelsen af at bruge Carina til et kundearrangement omkring Networking. Det var en STOR fornøjelse, god energi og sikke et drive, hun er en super formidler med gode eksempler fra det virkelige liv.

Vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger fra vores kunder og vil varmt kunne anbefale hende til andre.

Bo Sachmann:

Carina Heckscher er en fantastisk positiv person, som simpelthen skaber positiv energi, tænker positivt og “ud af boxen” og “Yes you can do it” attitude eller 1,2,3 – You can do it! Er ligeledes meget inspirerende overfor sin målgruppe – og jeg er sikker på, at ALLE får “noget” med hjem – Har du endnu ikke mødt Carina så har du virkelig noget til gode – “a coming star”!

Godt gået Carina!