Casper Kold KrohnForedragsholder

Casper Kold Krohn

profil 5

Foredragsholder Casper Kold Krohn

For Casper Kold Krohn har det altid handlet om naturen. I skolen var han nok, hvad du ville kalde en natur nørd, og det er han egentlig stadig. Men i dag har Casper æren af at kalde det at være en naturfotograf. Han tilbringer omkring 280-300 dage i naturen om året, hvilket Casper har gjort siden han for fire år siden besluttede mig at gå all in på at leve som naturfotograf. Når han ikke er ude i naturen, planlægger han, hvad den næste tur skal handle om. Som naturfotograf er det vigtigt at man har viden om de dyr, du planlægger at fotografere, derfor plejer Casper at sige, at det at arbejde som naturfotograf er 85% feltbiolog 10% sælger og 5% fotograf, for uden viden om dyrene får du ikke de unikke billeder der fortæller historierne.

Casper Kold Krohn er opvokset på en gård på Sydfyn. Så naturen var altid lige rundt om hjørnet, vi havde snog og pindsvin i haven. Fra meget ung alder blev han introduceret til naturen af både sin mor der er tidligere spejder, og hans far der selv var opvokset på landet. Så det var vigtigt for dem at lære Casper og hans søstre om naturen og vigtigheden af, at vi beskytter den.

Foredragsholder om - Naturformidling gennem billeder

Som naturfotograf er det hans arbejde at formidle naturen gennem billeder og historier og ikke kun naturen fra andre lande. Men vigtigst er den natur der kan opleves uden for vinduet. Casper har valgt at specialisere sig i den nordiske natur, da han finder den ubeskrivelig smuk og fascinerende, hvert nordisk land har sin egen unikke natur og dermed unikke dyreliv,