Christian StaalForedragsholder

Christian Staal

foredrag profilbillede christian staal

Christian Staal har altid været interesseret i, hvad der driver mennesker. Han er cand.merc. fra Syddansk Universitet, og under sin uddannelse har han været tilknyttet Bucks New University i England, hvor han har studeret psykologi. Han er ekspert i beslutningstagen, motivation og positiv psykologi.

Christians tilgang er videnskabelig. Foredragene er akademiske uden at være kedelige. Christian tager udgangspunkt i videnskabelige eksperimenter. Deltagerne får en forståelse for, hvad videnskaben viser, samt hvilken betydning det har.

Christian er en erfaren underviser, og han har de senere år vundet adskillige konkurrencer i public speaking. Som foredragsholder gør han indholdet forståeligt ved at inddrage historier og eksempler, som deltagerne kan relatere til.

  

Christian Staal – Referencer:

Pia Torreck, lederudviklingskonsulent, UPTION:

Vi har haft Christian på besøg på vores ERFA møde for HR folk. Sikke en spændende tour de motivation. Masser af cases og relevante forskningsresultater. Både underholdende og interessant.

Berit Lienhøft Larsen, lektor, ZBC Næstved:

Foredraget var fra start meget fængende. Christian var velforberedt med interessevækkende powerpoint, men allervigtigst er hans evne til at formidle, så lytteren holdes fanget. Store dele af foredraget var således bygget op omkring historiefortællinger, hvor til tider svære teoretiske pointer gav umiddelbar mening, uanset om tilhørerne kendte godt til emnet i forvejen, eller om de ikke var vidende om feltet.

Christian fremstår som meget sikker, samtidig med at han er åben overfor tilhørerenes reaktioner, kan inddrage dem – også fagligt, han er umiddelbar, afslappet og positiv. Dette gælder også hans kropssprog som virker velovervejet og bevidst, uden at være indstuderet. Med andre ord er Christian rigtig behagelig at høre på, og selv i et stort auditorium med 80 gymnasieelever (som var tilfældet i dag), var der opmærksom lytten, med undtagelse selvfølgelig af de situationer, hvor Christian havde indlagt små diskussionsopgaver og tankeeksperimenter. En yderligere fængende detalje, var ideen med at inddrage tilhørerne i et eksperiment omkring ”confirmation bias”, hvor alle skulle tage stilling til et spørgsmål, og respondere online. Christian brugte herefter pausen til at gøre resultaterne op, og inddrage dem i sit oplæg.

Ved en efterfølgende evaluering med 1/3 af eleverne, var alle meget enige om, at de havde fået meget ud af foredraget. Flere udtalte, at det var det bedste foredrag de overhovedet havde hørt! Bedre anbefaling kan man vist ikke få.