Claus IversenForedragsholder

Claus Iversen

claus-iversen-bifald

Claus Iversen tilhører  1 % af verdens befolkning, som har en helt speciel egenskab. Den kombinerede egenskab at være introvert, intuitiv, tænkende, turbulent og "dømmende" på samme tid. Hvis du har hørt om Myers-Briggs persontyperne, vil du kunne genkende denne kombination.

Kombinationen, de fleste bare ville lade sidde i et hjørne, da alt skal gøres op i strategier og målsatte resultater. Sociale konventioner er spild af tid, og kollegaen er blot en tom skal, der kan analyseres for forgodtbefindende. Claus er praktisk idealist til fingerspidserne, og på trods af dette en drømmer.

Claus lærte tidligt, at sin introverte og rationelle tilgang til alt var en sygdom, der skulle kureres. Det var ikke normalt at ville løse opgaver selv, det var ikke normalt at strukturere, det var ikke normalt at ville være alene ved frokostbordet, og listen var uendelig. Det førte tit til konflikter, og ikke mindre end to gange måtte han sygemeldes i længere tid.

Efter et længere coaching-forløb, viste det sig dog, der slet ikke var tale om nogen sygdom. Claus Iversen viste sig at være normal - på sin måde. Det var bare spørgsmålet om at styre og udvikle netop det, man tidligere dømte som en sygdom. Det var den største bedrift at indse, at han ikke var syg.