Claus RoblForedragsholder

Claus Robl

claus robl foredrag foredragsportalen

4860 km på 12 døgn – så langt cyklede Claus Robl i juni måned 2016, da han stillede til start i verdens hårdeste idrætsbegivenhed.

13 stater, over Rocky Mountains og 700 km igennem den frygtelige varme Mojaveørken med temperaturer op til 50 grader.

Det drejer sig om det legendariske Race Across America fra vestsiden til østsiden af USA på maks 12 dage.

En udfordring på cykel, der bragte Claus igennem 12 stater, over Rocky Mountains og 700 km igennem den frygtelige varme Mojaveørken med temperaturer op til 50 grader.

Claus Robl er uddannet officer, men arbejder nu som leder i det private erhvervsliv. Ud over arbejdet som leder, er Claus drevet af sin passion for at formidle budskaber omkring sundhed generelt.

Claus Robl er drevet af at formidle budskaber som:

  • Man skal forfølge sine egne drømme i rejsen mod at blive den bedste udgave af sig selv som menneske.
  • Find ind til de sande værdier og udleve egne drømme på trods af, at der kan være begrænsninger.

Samtidig er Claus er også familiefar, men er det overhovedet muligt at forene de ekstreme sportslige udfordringer og al træningen med livet som familiefar?

Ekstremløb som Race Across The Alps eller Race Across America er store udfordringer, og Claus’ vej har budt på flere unødvendige udfordringer. Flere rygskader har præget hans liv, og flere er kroniske. Hvordan kommer man videre herfra?

Claus holder foredrag om hans deltagelse i løb og alt det andet, en sådan tilværelse kræver. Om hvordan man får hverdag og træning til at hænge sammen. Om hvordan man sammensætter et team. Og naturligvis om personlig udvikling.

Referencer:

Claus kan både cykel solen sort og snakke fanden et øre af, men han gør det med et godt fagligt fundament og en humoristisk tilgang, der ikke er til at stå for. Så pas på! Du skal være parat til at rykke dig, når du går ind i en cykelsal eller et samarbejde med Claus.