David TradsForedragsholder

David Trads

david-trads-bifald

Foredragsholder David Trads

David Trads er journalist, forfatter og foredragsholder. Han er synlig debattør i det danske medielandskab, han er kendt for sine stærke holdninger og altid opdaterede viden. Han er tidligere chefredaktør på Nyhedsavisen og Information, og han har en lang baggrund som journalist, korrespondent og redaktør. David Trads er bl.a. USA-analytiker hos TV 2 News, politisk kommentator på Politiken og Altinget.

David Trads har undervist i journalistik på Syddansk Universitet. Han holder rigtig mange foredrag rundt om i landet, og han rådgiver løbende medier i ind- og udland. David Trads holder foredrag og kurser om alt fra politik til ledelse i ind- og udland på dansk, engelsk og spansk, og han bruges i øvrigt ofte som moderator og ordstyrer ved konferencer og seminarer.

David Trads nyeste bog: Amerika, hvor er du? udkom 2020. Han er desuden forfatter til flere bøger om dansk og international politik. Nogle af bøgerne, han har skrevet, er: Danskerne først! - En historie om Dansk Folkeparti, Islam i flammer! Danskerne og det muslimske oprør.

Foredragsholder om - Trump og USA

Trump er ligeglad med USA’s stærkeste allierede i Europa og Nordamerika. Han elsker derimod USA’s traditionelle fjender som Nordkorea og Rusland. Præsidenten er tydeligt mere fascineret af ”stærke mænd” i diktaturer end af demokratiske ledere.

Lederen af den frie verden stempler NATO som ”forældet” og anklager EU for at være sat i verden for at ”drage fordel af USA”. De aftaler, som USA allerede havde godkendt, Paris-aftalen om global opvarmning, Iran-aftalen om atomnedrustning, melder han sig ud af.

Så det helt store sprøgsmål er: Når amerikanerne går til valg i november, er der virkelig tale om det, vi kalder et historisk valg: Genvælger de Trump? Eller sparker de ham på porten?