Sara SpangsbergForedrag

Det sunde liv

sara-spangsberg-bifald

- Nogen gange er pizza bare det sundeste valg.

Et provokerende, lærerigt og underholdende foredrag, der højst sandsynligt vil ændre tilhørernes måde at tænke sundhed på, uanset om det er i privatlivet eller på arbejdspladsen.

For hvad er sundhed?

I en travl hverdag i et præstationssamfund, hvor vi dagligt bombarderes med ting vi skal, superfoods, ting vi bestemt skal lade være med, diverse kure, krav om daglig mindfulness eller yoga, speltbrød, KETO, selvrealisering, økologi, pyt-knapper, marathonløb og meget meget mere, kan det være virkeligt svært at finde ud af, hvad der er op og ned, og mange giver enten op på forhånd eller slider sig halvt ihjel i forsøget på at nå det... - Og det er vel ikke sundt, er det??

Foredraget giver

  • En helhedsorienteret forståelse af hvad sundhed er
  • Hjælp til at kunne have en langsigtet tilgang til sundhed
  • Ingen løftede pegefingre eller regler
  • Hjælp til at finde sin egen vej og sin egen sundhed
  • Muligheden for at slippe sine ’burder’
  • Et opgør med sundhedsfanatisme
  • En psykologfaglig vinkel på sundhed

Der deles rundhåndet ud af teoretisk viden og praktiske værktøjer, krydret med masser af billedsprog, eksempler fra eget liv og et skævt smil.

Gør foredraget til en temadag

Der er mulighed for at udvide foredraget til en temadag, hvor deltagerne får mulighed for at arbejde i dybden med, hvordan de kan ændre deres sundhedspraksis, hvad enten det er privat eller på arbejdspladsen. På en temadag arbejdes der grundigere med de konkrete fokusområder, der opleves som relevante for deltagerne, f.eks. de psykologiske årsager til overspisning, ’all in or nothing’ problematikker, selvbebrejdelser, konkrete sundhedstiltag, at komme over forhindringerne eller andet.

Foredraget kan naturligvis tilpasses de behov, der er i lige netop jeres organisation eller gruppe. Både hvad angår indhold, deltagerantal og varighed.