Ditlev NissenForedragsholder

Ditlev Nissen

profil

Ditlev Nissen har sine rødder i økosamfundenes og konfliktløsningens univers. Han bor i Karise Permatopia, et bo- og landbrugsfællesskab på en 29 ha tidligere landbrugsejendom. Her bor 225  beboere i 90 nybyggede rækkehuse, med fællesspisning, vindmølle, jordvarme og en vision om selvforsyning med fødevare dyrket ud fra permakulturelle principper.

Ditlev driver virksomheden Levende Lokalsamfund, hvor han facilitere udviklings- og læreprocesser med fokus på fællesskabsopbygning, selvledelse og implementering af FN’s verdensmål.

Han har været underviser og konsulent i Center for Konfliktløsning i 12 år og været engageret i den globale økosamfundsbevægelse i 25 år, fem af årene som formand for Landsforeningen for Økosamfund.

Referencer på  Ditlev Nissen:

Mikkel Klinge, projektchef i Karise Permatopia:

Ditlevs erfaringer fra økosamfundsbevægelsen bidrager med viden og begejstring i forhold til de mange nye ting, som de kommende beboere i Karise Permatopias skal forholde sig til, i skabelsen af et nyt økologisk bofællesskab.

Martin Dyrman Hansen, arrangør af Alternativets Å-workshop:

Et super inspirerende foredrag hvor jeg lærte en masse. I den efterfølgende dialog skabte du et rum hvor alle folk var med. Meget af det du fortalte kan jeg bruge i mit arbejde med at skabe udvikling i danske lokalsamfund.