Erik LindsøForedragsholder

Erik Lindsø

foredrag profil erik linds

Du skal gavne og fornøje, hav stedse det for øje.

Johan Herman Wessel, 1774

Fordi Danmark bliver fattigere, behøver vi jo ikke blive dummere.

Frederik 6., 1813

Det er to mottoer, som passende indrammer Erik Lindsøs fortællinger og foredrag.

Erik Lindsø er en af Danmarks store fortællere og en af de mest efterspurgte foredragsholdere. Med udtræk fra litteratur og filosofi – med humorens bid og gode historier – sætter han tilværelsen under lup.

Erik Lindsø er kulturjournalist, redaktør på Grænsen – magasin for sprog, kultur og mindretal og freelance tilknyttet DR med speciale i gode historier fra kunst, kultur og hverdagsliv. I tre år vært på P2’s kulturprogram Lindsø.

Tidligere højskoleforstander på Rønshoved Højskole, redaktør af Højskolebladet og informationschef i Folkehøjskolernes Forening.

Erik Lindsø – Referencer:

Johannes Møllehave om Erik Lindsø:

Jeg sad fast ved højttaleren, mens han fortalte. Og jeg måtte ringe og fortælle ham, at han havde givet mig migræne. Det får jeg af store oplevelser.

Mogens Hemmingsen, kulturchef i Albertslund Kommune:

Erik Lindsø er en fremragende fortæller, og han mestrer den meget krævende foredragsform, så den fængsler. Han besidder en dejlig humor, og han har en stærk interesse for og viden om nutidens kulturelle forhold.

Anette Sørensen, sognepræst ved Frederiksberg Slotskirke:

Man bliver glad, når man stiger på Erik Lindsøs livskarrusel i selskab med Kierkegaard, Dostojevskij, Benny Andersen, Aksel Sandemose, H.C. Andersen og Storm P.

Margit Foged, konferenceleder i LederForum:

Erik Lindsø magter med humorens varme, at få os til at grine af os selv. Han er ustyrlig morsom på slap line og som klovnen en alvorlig humorist.

Bent Frimod, HR chef i Nordea Danmark:

Nordea har med stor fordel anvendt Erik Lindsø i forbindelse med afholdelse af en række kurser. Eriks enorme lager af fortællinger styres situationsbestemt direkte mod de budskaber Nordea ønsker at formidle til sine ansatte med en fortrinlig tilknytning til, hvad der er aktuelt i samfundsdebatten. Det unikke er, at budskabet sendes med alvor, svøbt i befriende humor.

Troels Borring, formand for Efterskoleforeningen:

Skarp – humoristisk og tankevækkende. Erik Lindsø holder foredrag, som indeholder den gode historie, som den var engang – med en rød tråd ind i nutidens samfundsspørgsmål. Hvordan vi forvalter mulighederne i tilværelsen, kunne være overskriften for hans folkelige virksomhed, hvor han kommer med bud værd at lytte til.

Inger Bach, chef for DR Jylland:

Indimellem er Erik Lindsø en irriterende samarbejdspartner, fordi han har en sjælden evne til at sætte fingeren på de ømme punkter i medieverdenen. Men vi bliver klogere, hver gang vi møder ham.