Finn NørbygaardForedragsholder

Finn Nørbygaard

foredrag profil2 finn n rbygaard

Folkekære Finn Nørbygaard kender de fleste. Oprindelig uddannet folkeskolelærer fra Esbjerg Seminarium og underviste i otte år, før han begyndte at underholde og ernære sig som entertainer.

Siden har Finn Nørbygaard gennemgået et syvårigt uddannelsesforløb som terapeut på Institut for Gestaltanalyse.

Så teorien er på plads, når Finn indtager podiet med de alvorlige emner. Som han naturligvis leverer med humor og et glimt i øjet, så det glider nemmere ned.

Siden 2004 har Finn Nørbygaard praktiseret som psykoterapeut og har desuden også sit eget program på Radio24syv, Finn’sk Terapi, og skrevet bogen Tillykke med din krise – en komiker bag facaden, som er udkommet på forlaget Høst og Søn. (2008)

I den brede offentlighed er Finn Nørbygaard mest kendt for en lang række showturneer, tv-shows, fjernsynsreklamer og sit mangeårige samarbejde med Jacob Haugaard.

I de sidste par år har foredragene imidlertid fyldt mere og mere i Finn Nørbygaards kalender. Særlig populær har foredraget med den overordnede titlen Tillykke med din krise – en komiker bag facaden været. Mange virksomheder har haft brug for den formidler, som kan tale ud fra sine personlige erfaringer (bl.a. IT Factory skandalen) og brede erfaringerne ud, så de også bliver interessante for andre mennesker.

Krisen er en invitation til at udvikle nye siden af ens personlighed – være den snublesten, som kan vække den personlige proces i retning af større indsigt og et meningsfyldt liv.

Det unikke ved Finn Nørbygaards foredrag er, at de kan doseres på den måde, kunden ønsker og sammensættes til den konkrete modtagergruppe.

Referencer på Finn Nørbygaard:

Frederik Lewinsky, marketingkonsulent, Nykredit Asset Management:

Vi afholdt i Investeringsforeningen Nykredit Invest en række medlemsmøder. Vi havde mere end 3.000 deltagere totalt. Finn Nørbygård var gæsteforedragsholder ved arrangementerne og dette til stor glæde for de mange fremmødte. Finns tilstedeværelse bidrog ikke blot positivt til antallet af tilmeldinger, vores gæsters evalueringer vidnede også om, at Finns foredrag var meget relevant og underholdende. 

Vi vil til enhver tid anbefale Finn som foredragsholder ved lignende arrangementer.