Flemming Ehlerth JørgensenForedragsholder

Flemming Ehlerth Jørgensen

Flemming er født i 1951 på Djurslands nordkyst. Han flyttede med sin familie til Sverige i 1963, hvor han boede og gik i skole frem til 1967. Hjemme i Danmark igen, sluttede han sig til det Danske forsvar i en årrække. I 1981 blev Flemming udlært svine slagter på Danish Crown slagterierne, hvor han senere gennemgik en lederuddannelse og siden arbejdet med ledelse og organisationsudvikling.

Han har gennem de sidste 10 år haft sin bopæl i Haderslev.

Nysgerrighed har altid været en drivkraft for hans tilgang til sine omgivelser og relationer til andre mennesker. Mange rejser til fremmede himmelstrøg, er der kommet ud af dette ønske om at suge ny viden til sig.

Flemming har et aktivt liv med mange interesser, de seneste 10 år er den helt store interesse motorcykel verdenen og alle de fantastiske oplevelser og interessante mennesker det giver anledning til at opleve. Derfor var det ikke overraskende at Flemming en dag efter at have besøgt Nord Kapp i Norge, begyndte at drømme om en tur på MC til Nord Kap. Planlægningen starter i 2012 og varer i tre år, undervejs udviklede det sig til at omfatte en køretur fra Haderslev til Nord Kap og derfra køre gennem hele Europa, krydse havet ved Gibraltar og køre hele vejen, og alene langs den Vest Afrikanske kyst til Cape Town i Syd Afrika.

Referencer:

Veteran Motorcyklens Venner:
At have en drøm om det vi fleste synes er umuligt og så planlægge og udføre, det må siges at være et mesterstykke. Foredraget er så spændende fyldt med overraskelser og besværgligheder at nok de fleste vil have givet op inden målet er nået. At høre beskrivelsen af turen “af manden selv”, der formår på en helt jordnær måde at få tilhørerne med på bagsædet.
Helt klart et foredrag der kan anbefales, hvis man er interesseret i ekstreme motorcykelture eller set med ikke MC-øjne det at færdes i verden på egen hånd og tro på, at man kan….