anna-glad-bifald

Læs mere om foredragsholder

Danskernes mad

Foredraget Danskernes mad er baseret på Anne Glads bog af samme navn. Det er ikke det nye nordiske køkken eller smukke palæoretter på Instagram, det handler om.

Anne Glads portræt af dansk madkultur er nemlig baseret på data fra analysevirksomheden Nielsen og dermed alt det, som vi i virkeligheden lægger i indkøbskurven.

Et veloplagt, overraskende debatindlæg om en nation, der mest dyrker sundhed i kosten to uger i januar, og hvor klassikere som Stryhns og 3-Stjernet ryger i indkøbskurven. Ikke mindst på baggrund af en organiseret tilbudskultur. Det er historierne bag nogle af vores mest kendte mærker som Rynkeby, Tulip og K-Salat. Og det er alle de små forskelle mellem de danske regioner, når det kommer til danskernes mad.

Send en Uforpligtende forespørgsel

Uforpligtende forespørgsel

favicon

Tak for
forespørgslen.

Vi svarer dig hurtigst muligt

Følg os på sociale medier
(så bliver vi glade!)

Modtag løbende inspiration til dit næste arrangement

cookies-bifald

Vi anvender cookies for at hjælpe dig at navigere og analyse sidens trafik. Hvis du forsætter med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies.