Foredraget tager udgangspunkt i Mickey Normann Jensens liv, og hvordan man kæmper videre trods modgang.

Et foredrag til alle målgrupper om at få glæde og overskud, til at nå nye mål. Lige fra den enlige mor, der har svært ved at finde et job, til direktøren, der synes, det er svært at nå det hele

Foredraget er med en god portion humor og selvironi. “Det gør at jeg, har alle tilhørere med under hele foredraget,” udtaler Mickey.

Grundet fødselskomplikationer er Mickey født med cerebral parese (spastisk lammelse), men siden da har han takket være sine forældre fået en utrolig viljestyrke og er meget målbevidst. De værktøjer kan alle bruge til at vende begrænsninger til muligheder.

Han kommer også ind på, hvordan du kan få arbejdsglæde og motivation. Hør, hvordan du kan vende skodjobs til de fedeste jobs, og hvordan man får et fælles mål om arbejdsglæde på en arbejdsplads.

Vi lever i en tid, hvor flere og flere får stress og depression, som følge af travle arbejdsdage. Det har Mickey Normann Jensen selv prøvet, og han fortæller hvordan du kan komme tilbage på jobbet og få arbejdsglæde og motivation igen.

Foredraget kan tilpasses målgruppe og ønsker.

Varighed: 1 time (men aftales individuelt).