Fænomenet Chili Klaus er opstået på de sociale medier Facebook og YouTube. I offentligheden forklaret som en tilfældig opstået idé på Bornholm, men er det hele sandheden om en af Danmarks største internet-successer? Gemmer der sig i virkeligheden noget helt andet indeni Chili Klaus? Og hvordan håndterer man et karriereskift fra musiker til iværksætter?

Hør den stærke historie om, hvordan Chili Klaus gik viralt, gjorde chilien landskendt i Danmark og skabte en sensation helt fra grunden. Chili Klaus deler gavmildt ud af sine erfaringer på de sociale medier og fortæller om sin passion for den stærke frugt.

Bliv inspireret til at forfølge jeres egen idéer. Uanset om jeres virksomhed er stor eller blot er spirende, så kan I få brugbare redskaber til online marketing, branding og kommunikation med hjem. Chili Klaus ved nemlig, hvordan man starter fra scratch, og hvordan man kan vedligeholde en igangværende succes.

Foredraget kan slutte med en frivillig chilismagning. Klaus medbringer chilier fra alle hylder, så der er noget til dem, der blot vil mærke varmen, men også noget til dem, der vil op på øverste hylde.