Selina Juul

Læs mere om foredragsholder

Mindre madspild

Bruger du dit køleskab som din skraldespand? Har du UFO’er liggende i din fryser? Bliver du altid lokket af mængdetilbud? Smider du hvert år tusindvis af kroner i skraldespanden, fordi du glemmer at udnytte dine al din mad?

Mød kvinden, som bragte fokus på madspild i Danmark, Danmarks førende ekspert på madspild, Årets Europæer 2020, forfatter og stifter af forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad Selina Juul – og bliv klogere på, hvad du selv kan gøre for at mindske dit eget madspild og få flere penge i budgettet, få mere tid og samtidig bidrage til et bedre klima.

Hvert år smider vi i Danmark over 700.000 tons god, spiselig mad ud. Heldigvis er danske forbrugere blevet lidt bedre til at undgå madspild, ikke mindst i Corona-tiden – men der er stadig lang vej endnu. De 700.000 tons mad, der årligt spildes i Danmark, svarer til syv gange vægten af Marmorkirken og 3,8 % af den samlede CO2-udledning, der hvert år udledes fra Danmark. Og på verdensplan spildes der ca. en tredjedel af alle fødevarer, ifølge FN’s Fødevareorganisation FAO.

Fokus på klimaet fylder mere og mere i vores hverdag – og klimaforandringerne er efterhånden umulige at overse. Mange danskere føler sig usikre på, hvad vi selv skal gøre for at mindske CO2-udslippet. Heldigvis er dét at stoppe madspild blandt de allermest lavthængende frugter. Faktisk er mindre madspild din nemmeste indsats i klimakampen. Det gør ikke ondt. Og så sparer du ovenikøbet tid og penge – og hjælper klimaet lidt på vej.

Mød Selina Juul til et brag af et foredrag – og bliv klogere på det store problematik om madspild og få nemme og konkrete værktøj til, hvad du selv kan gøre for at mindske og reducere madspild i din hverdag.

Send en Uforpligtende forespørgsel

Uforpligtende forespørgsel

favicon

Tak for
forespørgslen.

Vi svarer dig hurtigst muligt

Følg os på sociale medier
(så bliver vi glade!)

Modtag løbende inspiration til dit næste arrangement

cookies-bifald

Vi anvender cookies for at hjælpe dig at navigere og analyse sidens trafik. Hvis du forsætter med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies.