”Baggårdspumaens” sange og historien og anekdoterne om Otto Hermann Max Brandenburg

Efter en optræden i TV2 Charley i 2014, hvor Karsten Holm sang ”To lys på et bord” – blev det naturlig for ham at hans nye projekt skulle handle om Otto Brandenburg. Otto er den helt rigtige forlængelse af Historien Om Elvis, Kim Larsen og Giro 413. Det er med stor fornøjelse at Karsten vil tilbyde dette sangforedrag, som ligesom de andre, tager en lille times tid.

Danmarks første teenageidol blev født 4. september 1934 og døde 1. marts 2007 – 72 år gammel. Faktisk noget af en præstation, med det til tider, hårde liv han levede. Ottos karriere strakte sig over mere end 50 år. Det begyndte med violin, men skolekammeraten Ib Glindemann, fik ham til at skifte jazz-guitar. Succesen tog fart med ”Four Jacks”, som han var med til at starte.

Han blev Danmarks første teenageidol, eller Danmarks Elvis, blev berømt i Sverige og Tyskland. ”To lys på et bord”, kender vi alle, selv om den blev nummer chok. Han blev en vaskeægte crooner alla Frank Sinatra. Han blev skuespiller, visesanger, spillede revy, ja remsen er alenlang. Og ind imellem faldt han i de sorte huller, men som en korkprop kom han op til overfladen igen og igen.

Karsten vil fortælle lidt af historien om manden, synge de sange han sang og kort sagt tegne et portræt af manden. I stil med de andre shows/sangforedrag han tilbyder, bliver det en vekselvirkning mellem foredrag og sange. Karsten har fantastiske sange med og i en forrygende kvalitet.

Eksempler fra repertoiret: