”Viljen til at ville, skaber evnen til at kunne” – en talemåde Kurt Flemming har levet efter hele livet.

Kurt Flemming fortæller om en fantastisk barndom. Om en meget svær skoletid. Om at træffe nogle svære valg i livet. Om en lang idrætskarriere på højt niveau. Om drømmen om at blive artist, på trods af et lille talent, men en stor vilje. Om at bevare det positive, selv når døden kommer meget tæt på.

Om at lave 800-1000 forestillinger hvert år og alligevel glæde sig til den næste forestilling.  Startede med at optræde som 11-årig. 5 år med cirkus. 5 år som Pjerrot i Ålborg. 23 år som Pjerrot på Bakken og med over 25.000 forestillinger bag sig og forhåbentlig også mange foran sig, vil han være på scenerne i lang tid fremover.

Kurt Flemming skriver også teaterstykker, er mimer, skuespiller, instruktør og spiller også dukketeater. Han underviser også unge talenter, producerer forestillinger til andre artister, underviser i mime og sceneoptræden. Han spiller også hatteteater for både børn og voksne og laver teambuilding. Han er desuden ved at skrive en bog om livet som artist og en novellesamling.

Kurt Flemming har holdt over 1000 foredrag med så forskellige emner som: Børneopdragelse, Livet og døden, Caminoen, Arbejdsglæde, Dukketeater og det mest solgte foredrag – Livet set med h-vid-vinkel.

Hans mål med foredragene er, at tilhørerne kan bruge hans livserfaring og omsætte det til deres eget liv, for det er aldrig for sent at skifte kurs i livet.

Det vigtigste i livet er at være til stede i nuet, lære af fortiden og glæde sig til fremtiden.

Der vil også blive lavet 1-2 trylletrick i foredraget.

Varighed: 60-90 minutter.