anders-kissmeyer-bifald

Læs mere om foredragsholder

Øllets karakter og klassificering

Lær det grundlæggende om, hvad øl er, hvorledes den brygges, og hvordan ingredienser og processer bestemmer typen af øllet, og hvordan det ser ud, dufter og smager.

I løbet af ca. 2 timer indføres tilhørerne i øllets univers, inklusive de ofte besynderlige fagudtryk, som bryggere og nørder strør om sig med. Og hvordan kan man klassificere det bestandigt voksende antal øltyper. Hvad er der sket i øllets verden de sidste 30 år, og hvad er der rundt om hjørnet?

Foredraget er dialogbaseret i størst mulige omfang, således at tilhørernes spørgsmål og interesser gives al den tid, de kræver, og teorien illustreres desuden med en række smagsprøver på forskellige øltyper.

Der er ingen absolutte sandheder vedrørende brygning! Men Anders’ foredrag er baseret på hans +40 årige erfaring i faget og den filosofi om brygning, der er vokset herudaf.

Send en Uforpligtende forespørgsel

Uforpligtende forespørgsel

favicon

Tak for
forespørgslen.

Vi svarer dig hurtigst muligt

Følg os på sociale medier
(så bliver vi glade!)

Modtag løbende inspiration til dit næste arrangement

cookies-bifald

Vi anvender cookies for at hjælpe dig at navigere og analyse sidens trafik. Hvis du forsætter med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies.