Måske vigtigst af alt, vil Lars Horsbøl vise at alle har nok tid til rådighed til at opnå deres ypperste mål. Hvis blot man tør ændre vores vaner. Tør Du? – og har Du overhovedet defineret mål for dig selv?

Amerikaneren Elon Musk (TESLA) formår at drive en enorm virksomhed og vil i nærmeste fremtid kolonisere Mars med de samme 24 timer, som alle har at arbejde med. Det kunne mildt sagt tyde på, at man kan nå mere med vores tid, hvis man ellers lærer at arbejde mere effektivt.

Virksomheder, institutioner, du og Lars som individuelle mennesker syntes altid at mangle tid. Alle føler sig travle og løber i et hamsterhjul, der flytter sig alt for lidt. – Men er man ærligt talt effektive med sin tid?

Dette har Lars bevist muligt i virksomheden IIH Nordic, hvor der er indført en 4-dages arbejdsuge og opnået en rekordhøj top- og bundlinje på trods af 20 % mindre arbejdstid.

Omdrejningspunktet er jo i virkeligheden “produktivitet”. Et begreb, hvis betydning har ændret sig markant i den moderne tidsalder. Lars Horsbøl vil forsøge både, at udfordre og inspirere dig med nye principper. Men også nye teknikker til at håndtere din egen kostbare tid.