Et fantastisk krydstogt med sejlbåden Féen i Stillehavet.

En broget og underholdende beretning om store oplevelser i Stillehavets eventyrlige ørige. Det er historien om en families oplevelser med sejlbåden Feen som transportmiddel i en enestående smuk natur. Det er en historie, som bl. a. handler om familiens vilkår under det lange ophold på kun 15 m2 plads, mødet med sære dyr, aktive vulkaner, den ufatteligt smukke undervandsverden, og det hjertevarme møde med de venlige og fredsommelige mennesker i Stillehavets udstrakte ørige. Og så er der også plads til en rigtig lystfiskerhistorie.

Stillehavets mange øer rummer ca. 1.000 forskellige kulturer, hvoraf adskillige har bevaret deres særegne og spændende levevis med ældgamle skikke. Her trives troen på ånderne side om side med kristendommen, her jages krokodiller og hajer uden brug af våben på en måde, som næsten er naturstridig. Beboerne har en udtalt sans for æstetik og for at pynte på både deres bygningsværker og sig selv. Vi kommer i nærkontakt med en stammekrig blandt bjergfolk i Ny Guinea og får indsigt i deres utrolige levevis og tankeverden.

Leif Stubkjærs foredrag er en flot visuel oplevelse ledsaget af engagerede beretninger om ånder, krokodiller og paradisfugle.

Foredraget er bygget op omkring lysbilleder af høj professionel kvalitet. De flotte dias fremvises på en 2 m bred skærm og medvirker stærkt til at gøre foredraget til en spændende og æstetisk oplevelse.

Varighed: 1½-2 timer.