fbpx
Birgitte Baadegaard bifald

Del på:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Birgitte Baadegaard

Cand.merc., leder og foredragsholder for kvinder i ledelse og kvinder i personlig vækst.

 • Om Birgitte Baadegaard
 • Foredrag
 • Anmeldelser

Oplev en foredragsholder der kan skubbe til jeres rammer (også når hun er i stiv modvind).

Birgitte Baadegaard (1967) er uddannet cand.merc. og havde i den første del af sit arbejdsliv et traditionelt karriereforløb. Fra marketingassistent til projektchef til marketingchef. Så satte et par syge børn en stopper for det lineære forløb.

I årene siden da har hun arbejdet som selvstændig karrierecoach for kvinder. Birgitte har skrevet flere bøger om kvinder (og mænd) i liv og ledelse. Hun holder løbende foredrag og workshops for kvinder i ledelse – kvinder i arbejde – kvinder i personlig vækst.

En solo rejse til Peru i 2016 ændrede hendes forhold til sig selv og verden fuldkommen. Turen gav indsigter, hun siden har indarbejdet i alt, hvad hun laver – bl.a. en kvindecirkel og sin seneste bog ManiFEST for kvinder. Som udkom i foråret 2019 og er en hyldest til alt det glemte og fortrængte, som kvinder står for. – Og som verden har så meget brug for i dag.

Birgitte Baadegaard er aktiv debattør og går op i kvinders stilling i verden og samfundet. Ligesom hun har startet FB-gruppen og hashtagget #fromGreedtoNeed. Med målet at skabe opmærksomhed om, at vi kan leve vores liv og drive kloden på en anden måde end den, vi gør nu.

Hun tror på, at ligeværd mellem mænd og kvinder først opnås den dag. Deres uundværlige og nødvendige forskelle anerkendes og bruges – bl.a. maskuline og feminine styrker. I øjeblikket er hun i gang med Jung-uddannelsen på Jung Instituttet. Desuden er hun certificeret NLP Master, Executive Coach og Kvindelig Meningsdanner.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Birgitte Baadegaard er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

For booking af Birgitte Baadegaard ring til - tlf. 7026 0100

Når mænd og kvinder kommunikerer · brug forskellene og skab bedre resultater

Når mænd og kvinder kommunikerer · brug forskellene og skab bedre resultater (BUSINESS foredrag)

Forstår du ikke, hvad din kvindelige kollega vil med alle sine spørgsmål på møderne? Eller hvorfor din mandlige kollega bevarer sin (alt for) direkte facon? Har du som kvinde nu og da følelsen af ikke at blive lyttet til? Og oplever du som mand, at du siger »det forkerte«, selv om du blot svarer på et simpelt spørgsmål? Så er dette foredrag for dig.

Du vil eksempelvis:

 • Finde ud af hvordan hjernen spiller ind i alt det her.
 • Opdage hvorfor et uskyldigt ord som JA eller NEJ kan skabe misforståelser både før og under et møde
 • Indse hvor forskelligt vi lytter til hinanden
 • Se de positive muligheder i at udnytte mænd og kvinders forskelle – og opnå noget mere og bedre i teams og ledergrupper
 • Kort sagt, din opfattelse af din kollega, medarbejder og daglige leder (OG partner/ægtefælle) vil blive mere nuanceret.
Samtidig får du og dine kolleger, ledere, medarbejdere konkrete fif og opmærksomhedspunkter, der fremover styrker jeres samarbejde med det modsatte køn – krydret med illustrative eksempler og masser af gode grin undervejs.

Oplev dig selv som hel kvinde

Oplev dig selv som hel kvinde (Privat/netværks foredrag ifm. fx kvindekonferencer, ledernetværk, hotelarrangementer etc.)

Dette er et foredrag for alle kvinder uanset titel, ambitioner og faglige kompetencer. Det er et foredrag både for dig i job, som tumler med forskellige følelser omkring tilfredshed, mening og identitet på jobbet. Og for dig, der er sprunget ’fra borde’.

✔ Det for dig, som har behov for mening og hjerte i dit liv – professionelt og privat.

✔ For dig som har mistet pusten og har lyst til at sige op – eller allerede har sagt op og fra.

✔ For dig som ønsker en pause og mulighed for at tænke dig om, og mærke efter.

✔ For dig som sanser, at det er tid til et skift, som vil være godt for både dig selv, samfundet og verden

✔ For dig som drømmer om at erstatte følelser som udbrændthed, træthed. En længsel efter at gøre en forskel, ensomhed, rodløshed med overskud og flow.

Det er for DIG, som ønsker at blive inspireret, netværke og dele dine tanker med ligesindede.

Dette er et arrangement, hvor du vil blive mødt som det unikke menneske, du er. Hvor du bliver klogere, støttet og motiveret til at tage de skridt, som dit inderste kalder på.

✔ Du vil forstå, hvorfra din længsel og rastløshed stammer

✔ Du vil blive lettet, når du oplever, at du er en blandt mange, og at der er alverden at gøre, når du først har forstået

✔ Du vil blive opløftet, fordi du vil indse, at dine følelser er en vigtig brik i et større paradigmeskift

✔ Du vil blive motiveret til at holde fast i din følelse og stole på, at den – og du – er uendelig vigtig. Ikke mindst i det job, du bestrider nu.

✔ Du vil blive bevidst – om det system, du hidtil har været blind for og det, du selv kan gøre for at ændre det

I løbet af 2 timer vil du f.eks. blive klar over:

 • Hvorfor sætter denne trend for alvor ind nu – ikke blot i Danmark men flere steder i verden
 • Hvilke faser går kvinder jævnligt igennem i deres (arbejds)liv
 • Hvad der ifølge markedsføringsteori karakteriserer kvinder, når de skal motiveres og tændes
 • Hvad er ‘den oversavede dame i Tivoli’ – og hvornår opstår hun statistisk set i en kvinde
 • Hvilke 9 elementer ønsker kvinder typisk at ’lede efter’ – hvis de fik lov
 • Hvorfor det er så afgørende at være i kontakt med kroppen og intuitionen, når vi skaber, arbejder, leder
 • Hvad statistikkerne siger om kvinders helbredstilstand i Danmark – fysisk og psykisk
 • Hvad undersøgelser fortæller om vores ubevidste bias – og deres kollektive konsekvenser
 • Hvordan gængs økonomisk teori er med til at spolere kvinders karrieremuligheder
 • Hvorfor du som kvinde er afgørende lige NU for at være med til et skift. Hen imod et mere kærligt, holistisk arbejdsmarked og corporate system
 • Hvilken påvirkning historien har på der, hvor vi som kvinder står kollektivt nu
Vel mødt!

Kunsten at leve som hel kvinde i et halvt samfund

At have stemmeret er ikke lig med at have en stemme. Har du nogen sinde tænkt over, at den ramme, du er blevet født ind i, som kvinde, ikke er en ramme, du selv har været med til at definere?

For godt 100 år siden, da kvinder fik stemme- og uddannelses ret, fik vi at vide, at NU var vi lige – med mænd. Og da vi kom ud på arbejdsmarkedet i 60’erne, fik vi at vide, at NU var alt, som det skulle være. NU var det bare at ”komme ind i kampen”.

Virkeligheden er derimod, at du som kvinde IKKE har været med til at definere den virkelighed, du er en del af. Du har IKKE været med til at definere indlejrede værdier, prioriteringer, organisationsformer, arbejdsramme, ledelsesstil, samfundsramme. Din stemme er kort sagt ikke blevet hørt igennem århundreder.

- Hvad, hvis ”lige” ikke er det samme som ”ens”?
- Hvad hvis kvinders autentiske stemme er forstummet i en grad, så vi selv har glemt at lytte til den i kampen for at passe ind i rammen?
- Hvad gør den historiske ramme for kvinder – både her i Danmark og i resten af verden?
- Og hvad gør det, hvis vi går IND og kigger på konsekvenserne for kvinder på et dybdepsykologisk plan?

Til dette foredrag vil du blandt andet forstå:

- Hvordan vores hjerner spiller ind.
- Hvorfor flere og flere kvinder i dag ”står af” det traditionelle arbejdsliv trods et godt job og en god uddannelse.
- Hvorfor navnløs længsel, savn og utilfredshed ofte karakteriserer kvinder – trods ”et godt liv”.
- Hvad der ifølge markedsføringsteori karakteriserer kvinder, når de skal motiveres og tændes.
- Hvordan gængs økonomisk teori er med til at spolere kvinders karrieremuligheder.

Det er tid til at bryde rammen. Nu.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Birgitte Baadegaard er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

For booking af Birgitte Baadegaard ring til - tlf. 7026 0100

Birgitte Baadegaard holdt et oplæg for Rambøll om kønsdiversitet på store arbejdspladser. I løbet af en time kom hun omkring såvel ubevidste barrierer, begrænsende strukturer, kommunikationskonflikter, socialisering og biologi. – og alle de økonomiske fordele, virksomhederne kan opnå ved et øget fokus på, at diversitet kræver en stor ledelsesindsats, forandringer og bør betragtes som en kulturændring på en række områder. Tak for et spændende, ikke-dømmende og øjenåbnende indlæg, som bl.a. bidragede til en fornyet dialog på tværs af afdelingerne.
Hanne Bay, CCR Director
Rambøll
Af hjertet tak for en fantastisk aften. Det var en nydelse at høre dit budskab præsenteret på en favnende måde over for begge køn med tydelighed i hvor maskulint et samfund vi alle lever i og som du pointerede “Det kan vi ikke tåle”. Naturligvis blev dine bøger revet væk efterfølgende for om nogen har du fat i det paradigmeskift, der kalder på os NU om langt mere feminin power, så vi står i balance. TAK!
deltager fra Royal Stage
Anonym anmelder
I forbindelse med Kvindernes Internationale Kampdag havde vi inviteret Birgitte Baadegaard til at afholde et foredrag med titlen ”Fra kamp til bevidsthed” for kvinderne i Canon Danmark A/S. Det var et meget rammende indlæg, og ingen tvivl om mere bevidsthed – både hos mænd og kvinder, samt undlade ikke at give nogen skylden er vejen frem. I løbet af en time kom Birgitte godt omkring kvindernes historie og hvorfor vi stadig er påvirket af vores den og hvordan det påvirker vores syn på hinanden. Birgitte kom ind på, at der er behov for både mændenes og kvindernes kompetencer, og kvinderne skal forstå, at der er brug for den feminine side også på arbejdspladsen og i lederpositioner. Tak for et spændende og inspirerende foredrag, som har givet anledning til fornyet bevidsthed.
Chatrin Sjøstrøm
Canon Danmark A/S
I aftes havde jeg sammen med min hustru fornøjelse af at høre en af de for mig fremmeste stemmer i samtalen om kvinders plads i vores moderne samfund; Birgitte Baadegaard. Hun forstod virkelig at sætte nogle tanker i gang, uden at pege fingre. Tak for at lade mig lytte med og måske på sigt forstå og gøre mit til, at både piger og kvinder kan blive målt på det, de er, i stedet for det jeg som mand i en mandeverden forventer, de skal være.
Anonym anmelder
deltager fra Royal Stage

Uforpligtende forespørgsel

favicon

Tak for
forespørgslen.

Vi svarer dig hurtigst muligt

Følg os på sociale medier
(så bliver vi glade!)

Del på facebook
Del på linkedin
Bliv inspireret af os

Modtag løbende inspiration til dit næste arrangement

cookies-bifald

Vi anvender cookies for at hjælpe dig at navigere og analyse sidens trafik. Hvis du forsætter med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies.