Få energien op med en sangtime ved næste møde eller konference!
Johannes Konstantin Neergaard arbejder til daglig med musik, medier og formidling. Han er desuden repræsenteret som komponist i den nye Højskolesangbog. Med stor fornøjelse sætter han sang og musikalsk kommunikation på dagsordenen for alle slags forsamlinger.
Johannes Konstantin Neergaard er spillestedsleder på Kedelhuset i Silkeborg. Herudover driver han sit eget firma med konsulentopgaver indenfor kommunikation og marketing. Blandt nuværende og tidligere kunder er Musikkens Hus, Musikhuset Aarhus, Mogens Dahl Koncertsal og en lang række skoler og uddannelsesinstitutioner.
Som mangeårig foredragsholder, skribent og underviser (Silkeborg Højskole, VIA University College mm.) har han været med til at sætte dagsordenen for en stor mængde debatter, korstævner og komponisttræf i det danske sang- og salmeskrivermiljø. Johannes Neergaard er ophavsmand til en lang række melodier til sange og salmer – senest med bidrag til den 19. udgave af højskolesangbogen.
Få energien op med en sangtime ved næste møde eller konference!
Den fascinerende historie om, hvordan musik langsomt er på vej til at blive et fælles sprog på hele kloden. Eller er den?
Georg Händel, som ikke måtte spille musik for sin far, blev en af historiens største komponister. Ved Messias’ førsteopførelse blev damerne bedt om at møde op uden strutskørt, og mændene uden sværd, så der kunne blive plads til flere. Få hele historien!
Salmesangsaftener med nye salmer, foredrag, debat om rytmisk musik i kirken m.m.
Konsulent og musikformidlerSpillestedsleder på Kedelhuset, SilkeborgMusik- og kommunikationskonsulent for en lang række kunder herunder Mogens Dahl Koncertsal, København, Musikkens Hus, Aalborg, samt en lang række efterskolerForedragsholder og skribent. Gennem mange år musik- og teateranmelder. Har holdt utallige foredrag om musik og kommunikation i hele landetUddannet cand.mag. i musik og massekommunikation og journalistisk efteruddannelse.
Hvordan øver vi os i musikalske samtaler, der forebygger frygt og fjendskab?
Musik kan slå hårdt. Har man bare en gang fået at vide, at man synger forkert, kan det mærke én for livet. Men musik er også slagkraftig på den gode måde – man skal bare lære at betjene kanonen rigtigt. Et interaktivt foredrag om musik, kanoner og dannelse.
En lidt anderledes og meget inspirerende sangaften med Johannes Konstantin Neergaard. Med kendte og elskede sange fra Højskolesangbogen, schlagere, lystige viser og gode klassikere.
Undervejs skal forsamlingen op at stå til både svingende poptoner og klassiske fællessangshits. Der er garanti for smittende humør, når publikum både sættes på sangtekniske prøver og får serveret tankevækkende overvejelser om kulturforskelle i dagens kulturelle Danmark.
Står vores tradition for at synge sange sammen til at redde? Efter denne aften tager man ja-hatten på igen!
Johannes medbringer selv klaver, men der kræves et lydanlæg.
Varighed: 2 x 45 minutter.