fbpx
per-ryt-hansen-bifald

Del på:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Per Ryt-Hansen

Tidl. lektor, radiorapporter og foredragsholder om HUMOR i forhold til arbejdsglæde, ledelse og seniorstyrken.

  • Om Per Ryt-Hansen
  • Foredrag
  • Anmeldelser

Per Ryt-Hansen underviste 23 år i læreruddannelsen, kombineret med 6 års undervisning på Institut for Idræt, Københavns Universitet. Siden 2001 har han studeret humor og han oplyser, at have  afviklet kurser og foredrag for en lang række af de største virksomheder ▪ fra de mindste børnehaver, til små og mellemstore virksomheder og kommuner, højskoler, lilleskoler, nyere og ældre ældrecentre – i alle størrelser ▪ dag- og døgninstitutioner ▪ for uglesete ministerier og populære universiteter ▪ syge- og sundhedshuse ▪ Danmarks Radio og Norges Radio ▪ for bagmandspolitiet og formænd i nydelsesmiddelindustrien ▪ på verdens største ø og på Bornholm ▪ i Syddanmark og i Nordtyskland ▪ i Malaga og i Malmø  ▪ for medarbejdere og ledere ▪ faglærte, ufaglærte og lærde ▪ for folk med humor og ironikere ▪ samt for mænd, kvinder og andre køn.

Han oplyser endvidere:

  • Han garanterer foredrag med faglig substans, uregelmæssig latter og kursuseffekt.
  • Han skræddersyr alle arrangementer med undertråd – så holder de.
  • Han taler med både store og små bogstaver og kaster guldkorn og fuldkorn i grams og lover, at deltagerne bliver ramt både omkring bæltestedet og mundvigene. Og i hukommelses- og AHA-centeret.

 

Humor fylder heldigvis utrolig meget i vore kultur. Og det er i tiltagende. Per Ryt-Hansen er rystet over, at humor ikke gøres til genstand for undervisning i alle vores formelle uddannelser.

Han har dyrket humoren hele livet som privat lidenskab og er indehaver af 1,3 hyldemeter original Storm Petersen litteratur. Han har opbygget en samling på 81 svuppere samt udgivet kultplakaten: Svuppere fra den halve verden og egnsdele i Danmark.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Per Ryt-Hansen er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

For booking af Per Ryt-Hansen ring til - tlf. 7026 0100

Humor, trivsel og arbejdsglæde

Det handler om at udnytte humoren på jobbet og tilegne sig en munter, legende og optimistisk tilgang – så arbejdsglæden øges og stress og konflikter mindskes eller helt undgås.

Velkommen til et foredrag, hvor der bliver talt med både store og små bogstaver, guldkorn og fuldkorn kastes i grams, og deltagerne bliver ramt både på bæltestedet og omkring mundvigene.

Spring over hvor gærdet er sjovest, og få en alvorlig indføring i humor som individuel og fælles proaktiv strategi. Det handler om at bruge humoren som støddæmper på arbejdslivets bumlede landevej. Og som en varm kontaktform, der styrker relationerne.

Fænomenet humor præsenteres gennem humorfaglige teorier, højtflyvende tanker, lavpraktiske eksempler og små meningsfulde øvelser. Konkrete eksempler på humor på arbejdspladsen lægges frem og foræres væk for at sikre, at I kommer videre på et klogere og sjovere niveau. Sæt to streger under det!

PS. For sundhedsarbejdspladser inddrages sundhedsfaglig viden om nænsom brug af humor og humor/latter/fysiologi.

”Der er mere medicin i humor, end der er humor i medicin”


Varighed: 1,5 - 3 timer

Humor-teambuilding

Der er mange forskellige typer af humoropgaver beregnet for grupper at vælge imellem og fremlægge for kollegaerne - i rollen som Verdens Bedste Publikum - med garanteret bifald! Først gennemgås humorens virkemidler (overraskelsen, overdrivelsen, kontrasten m.fl.) før samarbejdet går i gang. Dermed marineres både processen og produktet i humor, så arbejdsglæden tydeligt både kan ses og høres!

Omvendt Robinsondyst fra 2 timer – 4 timer
En dyst mellem flere hold på samarbejde, snilde, sanser og styrke - for sjov og for alvor.
Det gælder ikke om at vinde. Det gælder om at vinde stort! Og der er præmier…
Vær Beredt: Det er omvendt! Og så siger vi ikke mere!

Musikalsk teambuilding med et stænk humor

I: Syng jer til sans og samling og indspil en CD!
I samarbejde med Jørgen Thorup - mangeårig keyboardspiller i SHUBIDUA – nu Hardinger Band, afklarer vi jeres kultur, vaner og særheder – så er der nemlig noget at skrive sangtekster om!
Der er overrumplende muligheder for at blive forført af både musik og af egne morsomme tekster. Vi indspiller jeres sange på mobilt lydstudie til originale lydspor: “Står på en alpetop” eller “Fed Rock”. Vi leverer en CD til hver medarbejder med egen tekst indeni og jer selv udenpå!

Varighed: 3-5 timer

II: Og hvad med en Shubidua-Quiz?
Godt humør, sammenhold og stemning for hele arbejdspladsen – så taget letter.
Et forrygende personalearrangement med sjov, spænding og spøjse opgaver, siddende og stående fællessang til “Danmark”, “Hvalborg”, “Den røde tråd” og mange flere. Præmier undervejs og til vinderholdet.
Afvikles for grupper på op til flere hundrede medarbejdere.

Varighed: 2 timer

Humor i ledelse og ledelse af humor


Få en seriøs indføring i humor som ledelsesværktøj. Med kompetent brug af humor skaber du gennemslagskraft, sympati og rammer for trivsel, kreativitet og i sidste ende for innovation

Gennemgang af en undersøgelse af ledere, der lykkes i høj grad, i mindre grad og i ringe grad med humor.
Spring over hvor gærdet er højest og vær det gode eksempel for medarbejderne.
Har du ikke let adgang til din egen humor – så skab rammer for humor og understøt talenterne blandt medarbejderne.

Styrk selvironien. Det giver pote at turde fortælle personlige "kvajehistorier". Humorens modsætning - selvhøjtidelighed - skaber afstand. Hør om rekrutteringsspecifikke kompetencer – før næste ansættelse.
Styrk også jeres ledernetværk med dette kursus eller foredrag - fuld af faglighed og fælles latter.

Varighed: 1,5 - 3 timer

Humor, gnister og meningsfuld antændelse


– for seniorstyrken
Livgivende foredrag om livet fra 60 til 100

Gnister kan både høres, ses, duftes og mærkes – ja, der er både sanselig og intellektuel smittefare! Latter smitter også - og er sundt hele vejen rundt. En god latter kan udrette mirakler, og humor er det korte karneval i hverdagen, der styrker livskvalitet og livsglæde.

Spring over hvor gærdet er fleksibelt, og få en alvorlig indføring i humor, som præsenteres gennem humorfaglige teorier, tankevækkende tanker og uhæmmede påstande!
Få redskaber til selv at bruge og forbruge humoren endnu mere og til at vove at indtage en optimistisk tilgang til livet.
Aldersforskningen viser, at livet omkring 70-års alderen er et lykkeligt højdepunkt. Hør hvorfor og hør hvordan du som styrmand i dit eget liv aktivt kan styrke livsindhold, livsglæde og meningsfuldhed. Forbered dig på konkrete, inspirerende eksempler!
Alt sammen krydres med vitser, kloge ord fra de store humorister og skæve sandheder – på en seriøs bund af faglighed og opløftende undersøgelser.

Højt at flyve, og bliv deroppe! Vil du med?

Varighed: 1,5 - 3 timer

Børn, humor og livsmod

- For forældre og fagpersoner omkring børn

Foredraget eller kursusdagen bygger på den omfattende forskning, der er om børns humorudvikling og humorens betydning for børn.
Den positive kontakt og grundstemning i hjemmet, sætter sig i cellerne som byggeklodser til et godt immunforsvar over for livets fortrædeligheder.
Når vi ler sammen, åbner vi os for hinanden, giver nysgerrigheden vinger og styrker relationen.

Humor, en optimistisk tilgang til livet og et rodfæstet selvværd er afgørende at få med sig i opvæksten for at give børn LIVSMOD.
Hvad synes børn er sjovt? Hvordan lærer børn humor? Børn med humor bliver sjældent mobbet. Hvem er sjovest – mor eller far? Pas på ironi og sarkasme.
Bøger og materialer om humor for børn præsenteres.

Varighed: 1,5 - 3 timer

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Per Ryt-Hansen er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

For booking af Per Ryt-Hansen ring til - tlf. 7026 0100

Humor, Trivsel og arbejdsglæde –> “Tak for et overordneligt morsomt og idefyldt foredrag. Alle 100 personaler fra alle faggrupper var engagerede i alle 3 timer.
Hvor blev der grinet, og vi fik viden og værktøjer med os. Jeg vil tro, at det gennemsnitlige kalorieforbrug nåede op på det, der
svarer til til en gåtur på en halv time. Du har givet mig lyst til at skubbe til humoren i min arbejdsdag.
”
Helle Jensby, afdelingssygeplejerske
Århus Universitetshospital
Ledelse –> “Per Ryt-Hansen arbejder med humor for alvor. Han fylder ikke én med tomme kalorier, men har så mange vigtige pointer, at man går beriget hjem efter et foredrag. Flere af hans guldkorn – og fuldkorn – har jeg taget direkte med mig på arbejde dagen efter. Og så gør det jo ikke noget, at man bliver herligt underholdt, mens man tager imod hans undervisning. Alle 50 ledere var begejstrede.
”
Paula Larrain, leder
Erhvervsfremstød i Trekantsområdet
Humor-teambuilding –> “Energifyldt forløb, med glæde og fællesskab i centrum. Men også spænding, samarbejde og latter. Tak for et super arrangement, hvor du lykkedes med at inddrage naturen omkring Rødvig Klint.”
Flemming Sørensen, Leder
Uglegårdsskolen
Seniorstyrken –> “Vi har aldrig før haft 300 personer og 100 personer til foredrag i henholdsvis København og Esbjerg. Et større antal måtte endda afvises på grund af pladsmangel. Per Ryt-Hansen formåede til fulde at inddrage og indtage begge forsamlinger. Hele salen lo ustandselig af fulde kraft, der var rigtig meget god energi, og der var anekdoter, der gav anledning til refleksioner over livet, døden, sundheden og om fortsat at være styrmand i eget liv. Jeg tog hjem begge dage´- beriget med både alvorsord og en dejlig befriende humor. Vi siger tusinde tak for nogle vidunderlige timer.”

Jens E. Jørgensen, institutionsleder
BUPL`s Pensionist-sektion

Uforpligtende forespørgsel

favicon

Tak for
forespørgslen.

Vi svarer dig hurtigst muligt

Følg os på sociale medier
(så bliver vi glade!)

Del på facebook
Del på linkedin
Bliv inspireret af os

Modtag løbende inspiration til dit næste arrangement

cookies-bifald

Vi anvender cookies for at hjælpe dig at navigere og analyse sidens trafik. Hvis du forsætter med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies.