Transformation som lagene af et løg, eller “cipolla” på italiensk – et symbol på personlig udvikling. At skrælle lagene af for at afsløre sine italienske rødder, opvækstens anekdoter og en dyb forbindelse til begge sprog, dansk og italiensk. Soui er 100% italiensk og deler stærke råd om viljestyrke og at bryde mønstre. Fra at være Stephanie Star til at blive forfatteren bag 3 bøger, Soui Anngizzi.
Hendes rejse omfatter en uforskyldt bilulykke i 2015 og en 8½ års kamp for retfærdighed. Hendes Italien er ikke det moderne Italien, men en dokumentation af hendes opvækst som en del af en restauratørfamilie i Danmark.
I 1969-1970 kom hendes famile som gæstearbejdere til Danmark og lærte danskerne om Spaghetti Bolognese, som nu er en integreret del af dansk madkultur. Hun bryder med vilkårene som hendes far lærte hende og deler indsigt i restaurationsbranchen, madkultur, opera, pasta og meget mere. Soui har arvet kunst, slægtstraditioner og en passion for den italienske atmosfære, fra balletter til barok. Souis foredrag udforsker også det oversete aspekt af at være en sydeuropæisk indvandrer, den danske skolegang og hele hendes arv og opvækst som 1. generations gæstearbejderdatter.
Soui tager dig med på rejsen fra hendes Napoletanske forældre og deres skilsmisse til hendes ankomst i Danmark. Soui voksede op i Italien indtil hun var 6 år, og siden da har hun omfavnet den danske stil og kultur, uden at miste sin dybe forbindelse til Italien. Hun er en dansker og en italiener, med hendes mor i Napoli og mindet om hendes afdøde far og bror i Danmark. Souis historie om italiensk opvækst som en af de første gæstearbejderdøtre fra Taormina, Sicilien, er en rejse gennem forskellige verdener og identiteter, der har formet hendes til den hun er i dag.