fbpx
thomas-flindt-bifald

Del på:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Thomas Flindt

Underviser, formidler og foredragsholder om arbejdsglæde gennem Mindfulness.

 • Om Thomas Flindt
 • Foredrag
 • Anmeldelser

Thomas Flindt har en stærk passion for at motivere mennesker til at få mest muligt ud af livet, både i og udenfor arbejdspladsen. Den røde tråd i Thomas´ oplæg er at sætte fokus på kvaliteter, styrker, relationer og handlinger der kan løfte dig og dine kolleger i hverdagen.

Thomas er 50 år og har 17 års erfaring som professionel foredragsholder på arbejdspladser overalt i Danmark.

Du får et sjovt, motiverende og vanebrydende foredrag med én af Danmarks førende eksperter på området. Thomas Flindt har skrevet bogen: “Go’ Arbejdsdag – håndbog i arbejdsglæde”  og han har de bedste referencer fra både den offentlige og den private sektor.

Læs mere på lev-nu.dk

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Thomas Flindt er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

For booking af Thomas Flindt ring til - tlf. 7026 0100

Arbejdsglæde

Inspiration til et godt liv i og uden for jobbet. Det, vi egentlig burde tage alvorligt, er det, der bringer os glæde. Foredraget tager dig, dine kollegaer og arbejdskulturen til en ny dimension. Arbejdsglæde handler om at bringe nogle af de bolde i spil, som giver dig følelsen af velvære, overskud og energi. Det er tid til at have det sjovt, når vi er på arbejde. Mange mennesker har en overbevisning om, at opgaver skal løses i en stram og alvorlig kontekst. Kunne det være muligt, at vi rent faktisk producerer mere, er mere kreative og bedre til at kommunikere, når vi bringer glæden og humoren mere i spil? Kunne det være muligt at arbejdet ville glide lidt nemmere, hvis vi tog det lidt mindre tungt? Det er tid til at bruge det potentiale, der er i dit gode humør. Der er et kæmpe kreativt potentiale i den del af dig, der er sjov og fantasifuld. Det, der bringer dig smil, og det, der fylder dig op på den gode måde. Det er den energi, der gør dig let og fri og giver dig lyst til at gøre det, du er bedst til. Dette arbejdsglæde foredrag giver dig fem gode vaner til mere arbejdsglæde. Du får værktøjer til at slippe din stress, og du får med det samme nye og friske øjne på dit arbejdsliv. Når du har det sjovt på arbejdspladsen, bliver livet meget nemmere at leve. Rent psykisk bliver du også lettere. Du oplever flere succesoplevelser, når du har friheden til at have det sjovt! Thomas Flindt har skrevet bogen Go arbejdsdag – håndbog i arbejdsglæde. Varighed: 1 ½ time eller som halvdagskursus.

Mindfulness

Ny energi og nye muligheder på jobbet.

Få helt nye øjne på dit potentiale – og få det bedste ud af de muligheder, du allerede har. Oplev, hvordan du med nærværets kraft kan løse og transformere opgaver på en ny og ikke-anstrengende måde.

Med mindfulness lærer du at være åben for nuet og for dine nye muligheder. Når du bringer bevidst nærvær til din oprindelige måde at tænke og reagere på, er der en chance for, at du giver dig selv og dine nærmeste i hverdagen nye muligheder. Du lærer med andre ord at se dig selv, opgaverne og menneskene omkring dig med nye og friske øjne. På den måde vil nye muligheder og nyt potentiale dukke op. Potentialet har hele tiden været der. Du er bare åben på en ny måde og får derfor ny energi, ny kreativitet og nye idéer.

Foredrag veksler mellem teori og praksis. En teoretisk del omkring mindfulness principperne og det at leve med bevidst nærvær. En praktisk del med to korte meditationer.

Under foredraget kommer Thomas Flindt med flere eksempler på, hvordan man kan praktisere meditation både i og uden for hverdagens opgaver. Meditation er at opøve en ægte “time-out”, hvor man slipper sindet og alt det, der følger med en travl hverdag.

Varighed: 2 timer.

Arbejdsglæde og motivation

Det er tid til at bruge det potentiale, der ligger i arbejdsglæden. Når vi er glade på jobbet, skaber vi åbenhed og tillid til hinanden, og vi begynder at fokusere på hinandens styrker og kompetencer. Når du møder ind til opgaver og relationer med god energi, er du klar til at bruge din kreativitet og fantasi på en ny og anderledes måde. Med god energi og en veludviklet kreativitet kan du sætte nye mål og nye standarder for samarbejde og kommunikation på din arbejdsplads.

Oplev dette arbejdsglæde foredrag, og du får:

 • vaner, der skaber arbejdsglæde
 • et stærkt anker i nuet og et højere niveau af tillid
 • opgraderet din fantasi, kreativitet og samarbejdsevne
 • balance mellem arbejde og fritid
 • vind-vind mentalitet
 • et konkret værktøj, der gør dig fokuseret og målrettet
 • ny motivation og indsigt i værdien af anerkendende kommunikation

 • 2 timers arbejdsglæde foredrag med én af Danmarks førende eksperter på området. Thomas Flindt har levet af at holde foredrag siden 2003, og han har bl.a. skrevet bogen: Go' arbejdsdag – håndbog i arbejdsglæde.

Få succes med en god feedback-kultur på arbejdspladsen

Medarbejdere og ledere har ofte forskellige grunde til at undlade at give feedback. Mange kan have det lidt stramt med at tænke i feedback-kultur, da det ofte kan blive til en ”fejlfinder-kultur” eller en ”forbedrings-kultur”.

Vi er med andre ord gode til at se og omtale fejlen fremfor successen eller potentialet. På dette foredrag arbejder vi på balancen mellem forbedring og anerkendelse. Vi arbejder også med at være i giverens og modtagerens rolle.
Oplev dette foredrag og du får:

 • Udarbejdet egne feedback øvelser og egen feedbackmodel
 • Styrket din sociale og mentale trivsel
 • Arbejdet med aktiv og empatisk lytning
 • Mødt kollegaer og forandringer med nysgerrighed
 • Win/Win mentalitet – At se forskellighed som et potentiale
 • Ny motivation og indsigt i værdien af Feedback-kultur
2 timers foredrag med én af Danmarks førende eksperter på området. Thomas Flindt har levet af at holde foredrag siden 2003 og har bl.a. skrevet bogen: "Go' Arbejdsdag – håndbog i arbejdsglæde".

Arbejdsglæde - Trivsel – Hjemmearbejde

Sådan styrker du det faglige, det fysiske og det mentale arbejdsmiljø Oplev en ægte arbejdsglæde Booster der rammer bredt i medarbejdergruppen. Oplev Thomas Flindt når han med passion fortæller, at de vaner og at den indstilling (du står op med) møder ind med om morgenen, former din dag og dit arbejdsliv. På dette interaktive foredrag får du og dine kolleger flere mentale (og enkelte) kropslige øvelser der vil skabe arbejdsglæde og begejstring i dit team. Når du møder ind til opgaver og relationer med god energi, kan du bruge din kreativitet og fantasi på en ny og anderledes måde. Med god energi og en veludviklet kreativitet, kan du sætte nye mål og nye standarder for samarbejde og kommunikation på din arbejdsplads. Dette foredrag indeholder inspiration til at løfte dit gode humør og styrke dine relationer. Inspiration til at stole på nuet og arbejdsprocessen. Inspiration til at bryde simple vaner der “forstyrrer” vores intention og vores fælles vision. Motivation til at gøre noget nyt i dag. Og meget mere. Book dette foredrag LIVE eller Online og du får:

 • Vaner der skaber godt humør og arbejdsglæde
 • Styrket dit nærvær - kvalitet i dine relationer
 • Opgraderet din fantasi, kreativitet og samarbejdsevne
 • Kommet godt på arbejde / hjemmearbejde - Sådan får du en god start på dagen
 • Win/Win mentalitet - At se forskellighed som et potentiale
 • 5 gode regler/vaner til den fysiske og mentale hjemme-arbejdsglæde

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Thomas Flindt er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

For booking af Thomas Flindt ring til - tlf. 7026 0100

Det var et super inspirerende og øjenåbnende foredrag, du holdt til vores fælles divisionsdag forleden. Du rev os virkelig med, i meget høj grad! Du er meget nærværende og autentisk, og du formidler dit budskab ud fra et perfekt match af ydmyghed og humor. Det gør din performance meget ærlig og medrivende! Som arrangør af vores divisionsdag har jeg kun fået positive tilbagemeldinger fra mine kolleger. Jeg og flere andre blev ligefrem ”høje af oplevelsen”. Så dagen og dit foredrag satte virkelig gang i en hel masse glade og positive vibrationer i vores division. TAK for det Thomas, Vi har printet dine fem gode regler for ”Arbejdsglæde og kollegaglæde” og sat op i divisionen, så vi kan holde kog i gryden. Også tak for de personlige værktøjer, som du introducerede os for… jeg er selv gået i gang med at bruge dem
Anne Toxværd
ALECTIA A/S
Thomas Flindt brænder 100% igennem, og det med en entusiasme og glæde, som på alle måder gav mig og mine kollegaer en positiv vitaminindsprøjtning.
Novo Nordisk A/S 
Jens H. M. Blach
Mine forventninger var i forvejen ikke de største. Har snart hørt om samme emne indtil flere gange. Dog blev jeg glædeligt overrasket over en – efter min mening – usædvanlig inspirerende og medrivende performance af Thomas Flindt. Jeg var 100% med fra start, og vil afgjort forsøge mig udi at bruge de værktøjer Thomas diskede op med fremover. Ingen anden har til dato fået mig til at indse det brugbare i allerede kendte værktøjer til en go’ og positiv livsstil, både i privatliv som på job. Timerne spurtede afsted. Jeg ku’ godt ha’ hørt endnu mere! Jeg regner afgjort med, at jeg og mine kolleger vil drage nytte af Thomas’ humoristiske tilgang til emnet – og er sikker på de vil blive brugt. I forvejen er min arbejdsplads kendetegnende ved stor hjælpsom, sparring og humor, men tænker at vi måske kan blive endnu bedre til dette – værktøjerne er i hvert fald serveret efter Thomas’ “optræden”. Alt i alt har timerne givet stof til eftertanke.
Robertino Rasmussen
Psykiatrien – Region Sjælland
Thomas Flindt er en nærværende og karismatisk underviser der er i øjenhøjde med sit publikum. Han leverede er super godt foredrag med brugbare og simple værktøjer der nemt kan bruges dagligdagen. Foredraget harmonerede fint med vores temadag og indholdet kunne bruges af alle medarbejdergrupper.
Martin N. Andersen, Driftsleder
Gentofte Kommune | Teknik og Miljø

Uforpligtende forespørgsel

favicon

Tak for
forespørgslen.

Vi svarer dig hurtigst muligt

Følg os på sociale medier
(så bliver vi glade!)

Del på facebook
Del på linkedin
Bliv inspireret af os

Modtag løbende inspiration til dit næste arrangement

cookies-bifald

Vi anvender cookies for at hjælpe dig at navigere og analyse sidens trafik. Hvis du forsætter med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies.