fbpx
Torben Wiese

Del på:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Torben Wiese

En motiverende ledelsesrådgiver, forfatter og foredragsholder for virksomheder.

 • Om Torben Wiese
 • Foredrag
 • Anmeldelser

Torben Wiese er en motiverende foredragsholder, som specialiserer sig inden for erhvervsledelse og holder foredrag for virksomheder, organisationer og store som små firmaer. Han arbejder med emner som vaner, forandringsprocesser, disruption, stress og arbejdsglæde, som er aktuelle emner for både ledere og medarbejdere.

Foredragsholder for virksomheder og organisationer

Torben Wiese er en oplagt foredragsholder for ledere og teams i den offentlige såvel som i den private sektor. Hvor der er et team, er der også brug for Torbens værdifulde viden om disruption, vanebrydning, stress og trivsel på arbejdspladsen. Foredragsholderen er derfor populær på tværs af brancher og organisationer.

Book Torben som foredragsholder til dit firma, og bliv klogere på emner som forretningsstrategi, samt hvordan man kan opnå sine mål, når man har fokus på vaner og vanebrydning.

Foredrag med Torben Wiese

Book denne foredragsholder til din virksomhed eller organisation, og få et alsidigt informativt foredrag om de mest aktuelle emner for både ledere og medarbejdere.

Torben Wieses foredrag omfatter på nuværende tidspunkt følgende emner:

 • Vaner og vanebrydning
 • Disruption
 • Forandringer
 • Stress på arbejdet
 • Arbejdsglæde
 • Trivsel på arbejdspladsen

Foredragsholderen er ekspert i vaner og vanebrydning, som han opfordrer til at bruge som et redskab i mange sammenhænge på arbejdspladsen. Hør Torbens foredrag, og bliv introduceret til et mindset, som vil kunne gøre en kæmpe forskel for jeres trivsel på arbejdet.

Hvorfor booke Torben Wiese som foredragsholder?

Torben Wiese er valgt til Danmarks anden mest motiverende foredragsholder og er blandt de tre bedste talere i Danmark. Det glade publikum beskriver Torben som en entusiastisk foredragsholder, som er god til at kombinere vigtig viden med humor. Ved at booke Torben Wieses foredrag, får I både underholdning, inspiration og stof til eftertanke.

I god tid inden jeres arrangement taler Torben med jer om jeres arbejdsplads, situation, jeres dag samt jeres ønsker og krav. Derefter skræddersyr foredragsholderen sit foredrag eller sin workshop til netop jer, så det rammer plet på både relevant viden og interesser. Foredragstitlen kan tilpasses jeres opgave, og Torben kan desuden hjælpe med inspiration til invitationerne, hvis I ønsker det.

Hvordan er Torben som foredragsholder?

Foredragsholderen Torben Wiese leverer inspirerende og tankevækkende foredrag, der gør en forskel. Et godt, aktuelt og målrettet foredrag kan gøre hele forskellen for jeres møde, seminar, kundearrangement og frem for alt jeres resultater. Hans stil er aktiv, energisk, inddragende og tankevækkende, og alle får masser af gode grin ”så medicinen nemmere glider ned”, som Torben siger med et glimt i øjet.

Torben Wiese – Foredragsholderens baggrund

Foredragsholderen Torben Wiese, født i 1961, er ledelsesrådgiver, ekspert i vanemanagement (habit management), og kendt som Danmarks vanebryder nr. 1. Torben har stor erfaring med salg og ledelse og arbejder med at hjælpe virksomheder og teams med at identificere deres vaner, udnytte de gode vaner på bedste vis samt nedbryde de vaner, der forhindrer teams og organisationer i at opnå deres mål.

Torben er forfatter til to bestsellere og grundlægger af vanemanagementfirmaet Habit Manager.

Torben Wieses bøger:

 • “Bryd vanen og nå dine mål” (Jyllands-Postens Forlag, 2005)
  En revideret udgave indeholder emner som Work-Life Balance, arbejdsglæde, stress og vanestyret kommunikation.
 • “Bøj fisken mens den er frisk – lev i nuet og nå større mål” (Forlaget Lindhardt og Ringhof, 2009)

I sin karriere har foredragsholderen Torben Wiese været ledelses- og karriererådgiver samt vært i TV og radio. Hans professionelle erfaring med forandringsprocesser, vaner, stress og arbejdsglæde spænder over mere end 25 år.

Du har muligvis hørt Torben tale i Lørdagspanelet på P4 eller set ham i TV3’s serie Hjemmefronten. Gennem årene som radio- og TV-vært har han mestret det at være vært i alle sammenhænge. Som foredragsholder ved han præcist, hvad der skal til for at engagere et publikum og formidle viden sådan, så den gør en forskel.

Booking af foredragsholderen Torben Wiese

Er du interesseret i at booke Torbens foredrag? Foredragsholderbookingen starter her på siden. Udfyld formularen i højre side, og Foredragsportalen vil hjælpe dig med din booking af Torben Wiese som foredragsholder til dit næste firmaarrangement, din næste personaledag, eller til et møde — for enten hele virksomheden eller blot dit team.

Hvis du er i tvivl om, hvilket foredrag du skal vælge, eller hvis du har særlige ønsker til din booking af foredragsholderen Torben Wiese, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig med information og booking af Torbens foredrag.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Torben Wiese er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

For booking af Torben Wiese ring til - tlf. 7026 0100

Bryd vanen og nå dine mål

Din hjerne elsker vaner, fordi du kan spare energi for hver vane, du har. Vaner giver dig en følelse af tryghed. Men det, der føles trygt i dag, kan ende med at blive meget utrygt i morgen. Og det, der føles, som om det sparer energien, kan faktisk ende med at koste meget mere energi. Fordi vi ikke kan følge med. Når alt omkring os forandres, kan det i sidste ende være meget utrygt at gøre, som vi plejer.

Torben Wiese sætter fokus på, hvilke vaner I har, og hvorfor I elsker dem. Han fortæller, om hvordan forandringer påvirker jer, og hvordan man kan nå større og flere mål ved at forstå ens vaner.

I lærer, hvordan nye vaner skaber nye konkurrencemæssige muligheder. Hvilke typer af mål I kan sætte jer, og hvordan I hurtigst når dem, og hvordan I hurtigst går fra at være forandringsparate til forandringsskabende.

Bøj fisken mens den er frisk

”Bøj fisken mens den er frisk” er et ordsprog, som stammer fra Tanzania. Det betyder ”at være til stede i nuet”. Det lille spring, der eksisterer mellem fortid og fremtid, kaldes nuet. Når vi formår at være til stede i nuet, er der en sammenhæng mellem vores følelser og tanker. Når du er til stede i nuet, er du mere effektiv, du er mindre stresset, og du har en større arbejdsglæde.

Torben Wiese fortæller om de tre hovedområder, man skal arbejde med for at blive fiskebøjer. De tre hovedområder er:

 • At alle formår at være til stede i nuet og bruge det på den rigtige måde.
 • At når alle tænker som ledere, bliver alle medansvarlige for, hvad der sker.
 • At alle bliver forandringsskabende – fordi dét er ledertankegang.
Torben Wiese giver jer en fælles oplevelse af, hvad der kræves for at overleve og ikke mindst vinde i en tid med konstant konkurrence. Lær, hvordan man bliver bedre til at fokusere på, hvad det er kunder, kollegaer og ikke mindst, hvad man selv har brug for.

Hvis din hest er død så stå af

Hvis noget ikke virker, så gør noget andet. Dette er de fleste enige i, men mange ved egentligt ikke, hvad det er, de skal gøre i stedet for. Den vane, der er sværest at ændre, er den vane, du endnu ikke kender.

I foredraget sætter Torben Wiese fokus på:

 • Hvordan man får øje på vanerne – også dem man ikke er klar over, man har!
 • Hvordan man ændrer gamle vaner og indfører nye og mere værdifulde vaner?
 • Hvordan man kan skabe en vanebrydende organisation.
Man skal ikke forandre for forandringens skyld alene. Men vil man nå mere end sidste år, så er man ikke kun nødt til at gøre noget andet, så er man også nødt til at bryde vores vaner.

Bryd vanen og vis tænder

I dette foredrag fortæller Torben Wiese om arbejdsglæde og kropssprog.

Mennesket er faktisk et af de få dyr, hvor det at vise tænder betyder venlighed. Hos langt de fleste dyr betyder det at vise tænder nemlig en form for aggressivitet. Når vi viser vores tænder og smiler, åbner vi os op ud mod verden. Vi skaber mere glæde, vi føler selv mere glæde, og det har en stor indflydelse på, hvordan vi præsterer på arbejdet.

Torben Wiese fortæller om, hvorfor det er vigtigt at vise sine følelser til andre, hvorfor arbejdsglæde er vigtigt for arbejdspladsen, og hvordan man kan bruge kropssprog til at få andre til at mærke ens glæde. Når I går hjem fra foredraget, er I blevet klogere på, hvordan I løfter jeres glædesniveau, øger nytænkningen, reducerer stress og sygefravær og skaber mere glæde udadtil.

Giv værdierne et vanetjek

På den moderne arbejdsplads har man i dag et sæt veldefinerede værdier. Det er imidlertid ikke nok at have værdier, hvis de ikke er implementeret i hverdagen. Derfor er det vigtigt med vaner, som dagligt inddrager værdierne og får dem til at leve. I dette foredrag sætter Torben Wiese fokus på, hvilke vaner I har nu, og hvilke vaner I ønsker jer i fremtiden. Han fortæller, hvorfor værdier er vigtige fra et konkurrenceperspektiv, og hvordan de rigtige værdier kan øge produktiviteten.

Efter foredraget ved I, hvordan I kan bruge jeres værdier til at skille jer ud i mængden, tiltrække de nye medarbejdere, hvordan I kan bruge jeres værdisæt til at give kunder lyst til at handle med jer og opleve større arbejdsglæde og bedre samarbejde gennem værdifulde vaner.

Vaner spiser strategier til morgenmad

Langt størstedelen af alle strategier bliver ikke ført ud i livet på grund af gamle vaner. Men hvis strategien er rigtig, og den skal føres ud i livet, hjælper de værdifulde vaner jer til succes.

Har I en strategi i kommunen, teamet, afdelingen eller firmaet, kender du sikkert til, at de gode intentioner og planer ikke nås – igen. Der findes tre grupper af vaner: tanker, følelser og fysiske. De har alle tre en afgørende indflydelse på, hvordan du og din organisation opfatter den nye strategi, og hvordan du handler eller ikke handler.

I dette inspirerende foredrag giver Torben Wiese jer fælles forståelse og øger jeres motivation for strategier, så at de bliver ført ud i livet. Han inspirerer jer til at finde frem til, hvilke vaner der er værdifulde for at kommer i mål. Alle går fra foredraget med fornyet lyst, motivation og forståelse for, hvad netop de skal gøre, for at strategien bliver en succes.

Forandringsdygtig 3.0?

Mange organisationer mærker efter vedvarende ændringer forandringstræghed og måske endda forandringsresistens. Foredraget er til jer, der har arbejdet med forandringer et stykke tid og nu vil videre og også se på mulighederne i disruption, egne forstyrrelser og at gå fra forandring til forvandling.

Torben Wiese forklarer, hvordan I får fælles motivation, sammenhold, værktøjer og energi. Foredraget hjælper jet til at gå vel rustet til den kommende periodes mål.

Du er hermed udnævnt til chef for forandringer

I mange år har ledere fortalt medarbejderne, at de skal være forandringsparate, og i lang tid har det været tilstrækkeligt. På den moderne arbejdsplads er dette slet ikke nok længere, hvis I skal vinde på grund af forandringer mere end på trods af forandringer.

Men mange medarbejdere er vant til en anden ledelsesstil, hvor det var trygt og sikkert at være ”parat”. Man skal nu lære at finde ægte tryghed i noget, der måske føles utrygt, men som i en forandrende verden faktisk er ægte tryghed.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Torben Wiese er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen. Der kan du beskrive dit arrangement, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

For booking af Torben Wiese ring til - tlf. 7026 0100

“Vi havde fornøjelsen af at have Torben Wiese til at holde et foredrag ved et firmaarrangement. Torben formåede at give os en indsigt i menneskers vaner, og hvad man kan gøre for at justere på dem, på en utrolig humoristisk og lærerig måde. Jeg kan helt klart anbefale at booke Torben!”
Jannie Fløjborg Christensen
Assens Forsyning A/S
Efter at have gennemført de tre første forløb af Vanebryder kan vi se, at dette udviklingsforløb virkelig har sat tanker og handlinger i gang hos deltagerne. Der er kommet en klart større bevidsthed hos deltagerne omkring vores værdier, og samtidig har mange udtalt, at de er blevet meget bedre til at planlægge og prioritere deres arbejdsopgaver. Som et ekstra, positivt element har flere deltagere udtalt, at de i deres privatliv har fået rettet op på forhold, der har givet mere energi og indhold i deres liv.
DONG Energy
Torben Wiese leverede med sin professionelle tilgang et meget inspirerende virtuelt indlæg
Dorte Flemgaard Madsen, Marketingchef
NTI Danmark
Hvis vi alle bare havde den begejstring… Mange tak for din motiverende tale på engelsk, på vores årlige it-konference. Formålet for vores konference var medarbejderinvolvering i skabelsen af vores forretningsplan og det var et stort kick-off for alle kolleger for, at lære mere om vaner – og vigtigheden af, at bryde dem. Energiniveauet for alle 230 medarbejdere er steget markant, og i den følgende vurdering din præsentation blev vurderet 4.48 ud af 5 – godt gået! Her er et par af de kommentarer medarbejder: “6 ud af 5. Strålende! Sjovt men også meget relevant tema “, “Selv om jeg allerede har set et væld af motiverende taler, var denne ene både underholdende men også med gode relevante emner. En velkommen tilføjelse til enhver konference. ”, “Mere ligesom dette for som i dag at sparke motivationen i gang. Meget godt.”
Pernille Geneser, CIO
BESTSELLER

Uforpligtende forespørgsel

favicon

Tak for
forespørgslen.

Vi svarer dig hurtigst muligt

Følg os på sociale medier
(så bliver vi glade!)

Del på facebook
Del på linkedin
Bliv inspireret af os

Modtag løbende inspiration til dit næste arrangement

cookies-bifald

Vi anvender cookies for at hjælpe dig at navigere og analyse sidens trafik. Hvis du forsætter med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies.