Georg JulinForedragsholder

Georg Julin

georg-julin-bifald

Georg Julin har, trods grunduddannelse i økonomi, IT og salg, hele livet haft udgangspunkt i kreative opgaver. Fra ung, og hele livet, er det frivillige arbejde desuden prioriteret højt. I takt med udviklingen i arbejdslivet har han suppleret sine uddannelser. Det gælder både innovation i oplevelsesøkonomi, intern og ekstern kommunikation, krisekommunikation, journalistik, og senest i 2009, en toårig Master i oplevelsesledelse fra Roskilde Universitet.

Fra 1977 til 1997 ansat i Danmark Radios underholdningsafdeling på radioen, og med flere programrækker også på TV. Siden 1997 medstifter og tilrettelægger på Radio2, og yderligere vært på landsdækkende og regionalt TV. Programmer med uddybende interviews, musiktilrettelægger og præsentation, quiz og anden underholdning.

Siden 1990 har Georg Julin regelmæssigt holdt foredrag over hele Danmark om vedkommende og aktuelle emner i dagens samfund.

I 14 år fast klummeskribent med humor som speciale under titlen “Højt Humør” i Familie Journalen.

Seneste projekt er en bog og foredrag over hele landet om “Den fjerde alder”. Råd og vejledning målrettet de over 25 % af Danmarks befolkning der nu er over 60 år og kan se frem til i snit 21 år mere levetid end tidligere generation - og som meget få har planlagt.