Gitte JørgensenForedragsholder

Gitte Jørgensen

gitte joergensen foredrag foredragsportalen

Gitte Jørgensen er journalist, forfatter, foredragsholder, kursusleder og coach. Hun er forfatter til Pippi Power og to Simple Living-bøger. De er alle udgivet i flere oplag i Danmark, Norge og Sverige. I 2016 udkom hendes bog Når sjælen kalder – skab det liv du længes efter.

Naar-sjaelen-kalder-Gitte-Joergensen-ForedragsportalenGitte har været redaktør og medskribent til flere debatbøger og antologier med temaer om børn, familie og kvinder. Hun er uddannet coach hos et af de førerende, internationale institutter – The Coaches Training Institute. Siden 2009 har hun undervist og afholdt weekendkurser i Danmark og Norge. Dels sine egne kurser, som hun sætter op i København, Oslo og Stavanger, dels kurser, som f.eks. det danske og norske Finansforbund, HK, FOA og Esbjerg Kommune har booket hende til at afholde.

Som freelancejournalist har hun igennem de sidste mange år skrevet interviews, klummer og temaer til ALT for damerne, Femina og magasinet Psykologi. Fra april 2008 til oktober 2011 har hun haft et deltidsjob som forlagsredaktør på Nyt Nordisk Forlag. Hun har en baggrund i PR- og informationsarbejde, som PR- og marketingchef på Tycho Brahe Planetarium, i pressesekretariatet for Kulturby 96 og som informationsmedarbejder for daværende kulturborgmester i Københavns Kommune, Tom Ahlberg.

Gitte Jørgensen – Referencer:

Anne Merete Oldenburg, kursusadministrator, Finansforbundet:

Gitte Jørgensen har været underviser på Finansforbundets ”Styrk-dig-selv kurser” gennem fem år. Der er altid topevalueringer!

Ane R. Breivega, Pfizer AS, Oslo:

Jeg har fået så mange positive tilbagemeldinger! Folk føler, at det var vældig ”to the point”, let at følge og ikke mindst meget konkret.

Louise Søndberg, kursusleder, HK:

Gennem de sidste syv til otte år har jeg oplevet mange dygtige undervisere og foredragsholdere, men kun få stjerner som Gitte.

Lulu Pedersen, kampagnekonsulent, PROSA:

Jeg har hyret Gitte to gange til at holde foredrag. Og hun har fået topkarakterer hver gang!