ForedragsholderGregers Gjersøe

Gregers Gjersøe

Sammen med sin  gode ven, havde Gregers en drengedrøm om at gå fra kysten af det Antarktiske kontinent til den geografiske sydpol,

Ligesom de gamle polarfarere, Roald amundsen, Ernest Shackleton og Robert Scott, var det deres drøm at ekspeditionen skulle udføres uden depoter, uden sikkerhedsnet og under samme barske betingelser.

Det skulle dog vise sig at ekspeditionen for Gregers vedkommende, blev endog særdeles krævende og bragte ham helt ud til kanten af livet.

Efter 56 dage nåede de dog målet og udover at blive de første danskere, der har gået på ski til Sydpolen, blev ekspeditionen også en rejse ind i de inderste afkroge af dem selv, dem man ellers sjældent møder.

Gregers fortæller historien om hvorledes at de gennemførte 56 dage, i verdens mest øde og ugæstfrie natur og hvordan vi helt almindelige mennesker reagerer, når vi bliver stillet overfor umenneskelige udfordringer både fysisk og mentalt.

Udover at være pilot i SAS gennem de sidste 25 år, lever og ånder Gregers for is kulde og polareventyr og du kan opleve Gregers fortælle ialt fire iskolde og spændende foredrag.