ForedragsholderHanne Faldborg

Hanne Faldborg

Hanne Faldborg blev født i en lille landsby på den jyske vestkyst i 1947. Efter en lang karriere i dansk erhvervsliv (blandt andet i A.P.Møller og ØK), hvor hun primært arbejdede med salg og marketing, startede hun i 1995 både et marketingfirma og et forlag.

Hun har altid vidst, hun ville være forfatter. Allerede det første år kunne hun leve af at skrive og holde foredrag. At hun stadig ejer et yderst aktivt marketingfirma skyldes ikke økonomisk nød, men det faktum, at efter 25 år med salg og marketing kan der ikke lukkes af til så dybtfølt et interesseområde.

hanne-faldborg-kvinderne-paa-soelvheden-foredrag-foredragsportalenAt være problemknuser i mindre og nystartede firmaer eller at redde en konkurstruet. Det er nogle af de mange oplevelser, der i dag gør livet stærkt og fyldt.

I maj 2003 udkom Hanne Faldborgs syvende bog, en slægtsroman om livet i Danmark i perioden 1900 til 2000. En fortælling om menneskers ulige kamp for et bedre liv.

I 1988 købte hun som alenepige et forfaldent bindingsværkssted på tvangsauktion. Dette 170 år gamle husmandssted er i dag sjæleværkstedet, hvor foredragene og marketingopgaver planlægges og bøgerne skrives.

Gennem tyve år har Hanne Faldborg holdt foredrag i alle tænkelige fora:

Universiteter. Rigshospitalet. Højskoler. Kirker. Banker. Aftenskoler. Litteraturklubber. Biblioteker. Organisationer. Foreninger. Fagforbund.

Hanne Faldborg har mange foredrag på hylden, men de har alle én fællesnævner: De appellerer både til lattermuskler, hjerne og tanker, jeg rejser ikke rundt med pjat.

Referencer:

Hanne Balo AOF Silkeborg:

“Seniorhøjskolen inviterede i september 2014 Hanne Faldborg til at komme med sit foredrag om den 3. alder. Det tiltrak så mange, at vi måtte afvise flere ved døren. Vi stablede omgående et nyt foredrag på benene – der kom atter 140. Vi oplevede Hanne Faldborg som en meget levende fortæller, der gav tilhørerne idéer og helt konkrete forslag til, hvordan de kan gøre den 3. alder til livets bedste. Med udgangspunkt i egne og andres erfaringer blev foredraget en stærk og informativ fortælling, som gik lige ind hos tilhørerne. Jeg kan bestemt anbefale Hannes foredrag til alle, der har brug for inspiration og værktøjer til overgangen til en ny livssituation. Foredraget var ikke bare topprofessionelt, det var gennemsyret af humor og fortælleglæde.”                                                                                                                                      

Karin Plander, Scanlines A/S, Rødby:

”Hanne Faldborg har holdt stresskurser for hele personalet hos Scanlines, og selv om stress er tungt stof, blev det formidlet med humor og stringens: Hun er virkelig i stand til at tænde et publikum og rive alle med. Personligt er jeg ked af, at jeg ikke oplevede hende tidligere, da jeg er en af de mange, der har været sygemeldt på grund af stress. Takket være kurset er jeg nu atter i stand til at føle latter og livsglæde helt ned i maven, og jeg kan på alles vegne, også ledelsens, varmt anbefale Hanne Faldborg som stressformidler. At hun selv har fået ti år af sit liv ødelagt af stress, fornemmes gennem hele kurset. Alt er så jordnært og klart beskrevet, at samtlige deltagere virkelig lærer at vende nedbrydende stress til positiv energi.” 

Karina Porsby, Børnehuset Hvidtjørnen, Brøndby Strand:

”… ja, jeg vil også lige takke for en helt forrygende aften. Du har en utrolig evne til at fortælle og formidle (… nede på jorden, rød tråd, illustrative historier) som gør, at du fange alle med det samme. Da jeg dagen efter skulle rundt til de andre institutioner med de-momaterialet, mødte jeg kun rosende og positive ord. Mange tak for det.”