Hanne KjærskovForedragsholder

Hanne Kjærskov

hanne-kjaerskov-bifald

Det er Hannes ønske, at alle får viden om effekten af metakognitiv terapi, idet samfundet vil spare masser af penge, hvis “bare” vi lærte lidt om det, og vi alle vidste lidt mere om dette. Alene omkostningerne til sygemeldinger og slagsiden for den enkelte, der har fået lidt stress, burde være nok til, at der forlængst var kommet en ny “Mælkevej”

Sagen er, at det ikke går så hurtigt at udbrede viden om dette. Der er meget mere livskvalitet på hylderne, end vi aner, når først vi benefitter af effekten af den metakognitive terapi. Hanne vil gerne give sit bidrag og fortælle om sine erfaringer lige fra hjertet – fra kartel til mig selv.

Hendes allerførste oplevelse var, som Søren Kierkegaard, filosoffen engang skrev i et citat: “At man, naar det i Sandhed skal lykkes En at føre et menneske hen til et bestemt Sted, først og fremmest man passe paa at finde ham der, hvor han er, og begynde der

Metakognitiv terapi er helt modsat det, som vi ellers gængs “tror” – metakognitiv terapi går kort sagt ud på at gøre mindre, tænke mindre, handle mindre, agere mindre – og når vi er blevet stressede, angste eller deprimerede – så ved at lære nogle øvelser, som Hanne inddrager publikum i og demonstrerer i selve foredraget – så hjælper vi os selv, så vi er i stand til at flytte vores opmærksomhed og lære at lade vores sind slappe af, så det heler af sig selv.

I stedet for at vi helt uvidende om konsekvensen og i den aller bedste mening tænker og tænker og tænker og dermed vedligeholder og sætter turbo på vores udfordringer og accelererer stress, angst og depression, fordi vores bekymringer og grublerier helt tager overhånd og fuldstændig invaliderer os.

Metakognitiv terapi er et supersmart helende system, som nu bredes ud i rigtig mange sammenhænge – ikke kun i Danmark, men i hele verden, og du skal være med, fordi det virker!

Hanne er ikke psykolog og hun taler ikke som en psykolog. Hanne taler af erfaring. På baggrund af den gode effekt MCT har, så er det hendes mål at være med til at udbrede viden for en nem og hurtig reduktion af stress i verden.