Hanne SvendsenForedragsholder

Hanne Svendsen

Hanne Svendsen bifald

Hanne Svendsen har bred erfaring med foredrag om madens betydning i forhold til sundhed eller specifikke lidelser og sygdomme. Foredragene er typisk rettet mod både børn, unge, forældre, voksne og ældre.

Foredragsholderens kerneområde er især børn og mad, velvære og  vægt. Omkring disse to områder har hun foreløbig skrevet to bøger

Hendes ambition er, at medvirke til at den sikre viden, vi har, bliver omsat til praksis. Noget, der ikke altid just giver sig selv. At ændre kostvaner er for mange en besværlig størrelse. Langt lettere er det at holde op med at ryge eller drikke.

Foredragene er garneret med humor. Der er ingen løftede pegefingre og forbud, men masser af viden om tingenes tilstand og muligheder for at handle på den.

Foredragsholderen er uddannet klinisk diætist med autorisation fra Sundhedsstyrelsen. Hun har arbejdet i 17 år på såvel universitetshospitaler som større provinssygehuse og har siden 1996 haft egen diætist praksis med klinik i Horsens og Skanderborg. Endvidere har hun konsultation i Aarhus.

Hanne Svendsen er forfatter til bøgerne: Mad, børn og følelser (Aschehoug 2003), Velvære og vægt – en helhed (Aschehoug 2002) og medforfatter til Aschehougs store babybog 0-3 år (2001).