Hanne TellingForedragsholder

Hanne Telling

foredrag profil hanne telling copy

Hanne Telling har i mere end 25 år været beskæftiget med formidling og kommunikation, selvudvikling, projektledelse og terapi i forskellige sammenhænge.

Hovedvægten har ligget på behovet for at støtte andre i deres personlige udvikling og hjælpe dem til at få øje på deres ressourcer og potentialer. Forudsætningerne for at arbejde med så massive problemstillinger er først og fremmest hendes arbejde som sagsbehandler kombineret med en familieterapeutisk efteruddannelse og flere alternative kursusforløb.

Foruden undervisning, projektledelse og projektudvikling i forskellige institutioner og virksomheder har foredragsholderen også selv afviklet kurser i personlig udvikling.

Aftagerne af foredragene med Hanne Telling tæller blandt andet Gladsaxe Kommunes dagplejeafsnit, Vejle Kommune skolefritidsordning, Legos designafdeling og Danske Handelsstandskvinder.

Nogle af de temaer, som foredragsholderen gentagne gange har stødt på, er mindreværd, stress med fysiske og psykiske symptomer til følge, manglende kontakt med sig selv i livet, tab af ånden og for meget fokus på de materielle værdier.