Henrik Day PoulsenForedragsholder

Henrik Day Poulsen

Ubådssagen-henrik-poulsen-bifald

Henrik Day Poulsen er psykiater og har arbejdet i flere år som overlæge på lukket psykiatrisk afdeling. Han driver også en privat praksis i København. I årenes løb har Henrik skrevet flere lærebøger om almen psykiatri og anvendelse af tvang i psykiatrien. Han er en ofte anvendt foredragsholder og har siden 2003 holdt mange hundrede foredrag.

Henrik var i fire år ansat i Justitsministeriet Retspsykiatriske Klinik og har foretaget over 200 mentalundersøgelser af kriminelle. Henrik har et stort kendskab til området “psykopati” og har udgivet flere populære bøger om psykopati, fanatisme, magt mellem mennesker samt farlige ægtefæller og selvoptaget adfærd hos børn og unge.

Henrik anvendes ofte i medierne som psykiatrisk ekspert og har egen klumme og blog på Berlingske, desuden er han fast debattør i flere radioprogrammer.

Henrik har desuden et indgående kendskab til sammenhængen mellem arbejdsliv og psykisk sygdom og underviser ofte om emnet. Han arbejder ofte sammen med kommuner i sager om fleksjob og førtidspension og har været psykiatrisk konsulent i Hvidovre Kommune for projektet “Tilbage til arbejde”.

Læs mere om Henrik på hans hjemmeside http://henrikday.dk.