Henrik JeppesenForedragsholder

Henrik Jeppesen

henrik jeppesen bifald

Henrik Jeppesen besøgte alle lande i verden inden sin 28 års fødselsdag og har rejst ca. 2.500 dage. Trods dette er han langt fra færdig med at rejse og går nu efter at besøge alle regioner og territorier på forskellige lister. Henrik har været meget i medierne, har over 100.000 følgere på sociale medier og har bl.a. samarbejdet med over 100 flyselskaber for at nå sit mål.

At booke et foredrag med Henrik Jeppesen kan give elever værdifuld viden om verden samt tips og tricks til at klare mange udfordringer.

Han har over 100.000 følgere på sociale medier tilsammen og har været meget i medierne. Han har blandt andet været nævnt i CNN, Business Insider, Ekstra Bladet, The Telegraph, BBC og The Independent.

Henrik Jeppesen har været i alle lande i verden som 27-årig

Henrik Jeppesen er tilbage i Danmark efter at have besøgt 300 lande og territorier, herunder alle lande i verden på FN’s liste. Han gjorde det på et meget lavt budget og har mange vilde historier med sig hjem. Han rejste alene til Egypten som 17-årig, ti år senere havde han besøgt alle verdens lande. Han blaffede med hundredevis af biler, fløj ca. 1.000 gange, overnattede på over 1.000 hoteller, blev sponsoreret af over 100 flyselskaber og fik hjælp af mange hundrede mennesker for at nå sit mål. At besøge alle lande i verden på et lavt budget.