Marie-Louise WegenerForedrag

Hold af dig selv

Du kan bryde mønsteret – find styrken, modet og kærligheden til dig selv

Foredraget handler om, at vi alle har styrken, men ofte mangler modet og indsigten til at bryde vores uhensigtsmæssige mønstre. Gennem humor og med coachende tilgang håber jeg at kunne inspirere dig til at fatte modet og søge dine drømme.

Mange børn af misbrugere og psykisk syge står i stampe med en viden om, at de vil “noget andet”, men mangler ofte redskaberne til at komme videre. De arbejder ofte “væk fra”, og er slet ikke klar over hvad de vil “hen imod”. At holde af sig selv er første skridt på vejen. Alt for ofte har vi oplevet at mennesker ikke respekterer vores grænser, eller ikke har vist os at vi er betydningsfulde – bare fordi vi er til! Vi er ofte meget ”pleasende”, og det at skulle foretage et egoistisk valg er NO GO!

Hold af dig selv handler ikke så meget om det at vokse op med alkohol, andre former for misbrug og psykisk sygdom – men meget mere om at DU KAN og DU er (elsk)værdig! Lad ikke din historie forhindre dig. – Jeg vil stille spørgsmål der kan sætte tankerne i gang, og foreslå værktøjer der kan give dig inspiration til at flytte dig.

Varighed: ca. 90 minutter