Marie-Louise WegenerForedrag

Hold af dig – Workshop for Teenagers

Find styrken og modet til at være den du gerne vil være

Oplever du uro i klassen og at dårlig trivsel har en negativ effekt på læringsmiljøet?

Oplever du unge med mindre selvtillid og selvværd og dermed påtager sig negative og begrænsende roller, som de bliver mere eller mindre låst fast i?

Det kan det være svært at komme ud af det dårlige mønster klassen er havnet i, hvis ikke de unges selvværd boostes. Klassens trivsel hæmmes af fastlåste og negative roller, og som følge af det udviser de unge manglende forståelse for hinanden, samt manglende overskud til læring.

De fleste teenagere oplever stor usikkerhed om hvem er JEG, hvad står JEG for og ikke mindst hvor er jeg på vej hen. Hvad er mine styrker. Er jeg modig? Er jeg kreativ? Hvordan passer jeg ind.

Hold af Dig workshop handler om, at få lidt mere indsigt i sig selv, sin rolle, styrker og dermed lettere kunne bidrage positivt til klassens trivsel. Det er et inspirationsforedrag, hvor de unge vil opleve, at få mulighed for at sætte ord på de udfordringer, de oplever til dagligt.

Workshoppen tager ca. 120 minutter. Målgruppen er unge mellem 14-19 år

Et par udtalelser fra de unge

“Helt vildt godt, og ikke kvalmende som jeg havde frygtet.”

“Godt, sjovt, anderledes”

“Ikke langtrukken, godt sat op”

“God trods alder 🙂 hendes alderserfaring virker troværdig, men hun var ungdommelig og sprudlende og havde et godt sprog til os”

“Hun må gerne komme igen og følge op på alle de tanker hun har sat i gang”