Ida AntvorskovForedragsholder

Ida Antvorskov

ida 0

Foredragsholder Ida Antvorskov

I 2012 kørte Ida Antvorskov og hendes mand fra København til Cape Town i en Land Rover med telt på taget. 29.000 km, hvor de for alvor fik Afrika under huden. Derfor begyndte nye eventyrdrømme at spire.

I 2019 sagde de igen farvel til hamsterhjulet, nu med to små børn, en offroad trailer på 6m2 som bolig og den sydlige del af Afrika som deres nye hjem i 14 måneder. De kørte 45.000 km. i et børnevenligt tempo, for at nyde familielivet uden afbrydelser og sammen opleve de fremmede lande og kulturer.

Ida er pædagog og har en kandidat i pædagogisk psykologi. Hun har udgivet bogen På afrikanske omveje, hvor hun fortæller om de rørende og nervepirrende oplevelser fra den første rejse gennem Afrika. Ida har medvirket i podcast og skrevet adskillige rejseartikler mens de var på farten.

Ida har et særligt blik for de nære menneskelige historier og tager publikum med på rejsen gennem hendes ærlige og sjove foredrag.

Referencer

Foredraget trak et usædvanligt stort publikum, og dette på trods af datoen lige før jul. Emnet var spændende og Ida har gode fortælleevner. Mange deltagere er kommet efterfølgende og sagt at det var et berigende foredrag. Ida har styr på fakta og man føler man selv er med i Afrika, takket være supplerende videoklip og lydmateriale. Et plus var at hun også har skrevet en bog, som man fik mulighed for at købe på aftenen.

Super spændende foredrag med Ida Antvorskov, som fortalte omkring oplevelser hun havde ved at køre i Land Rover fra København til Cape Town i Sydafrika. Hele salen var tryllebundet, da Ida fortæller på en meget humoristisk og nærværende måde, det var ligesom selv at være med på rejsen. Vi fik mange tips og tricks, mange gæster havde spørgsmål og alle fik et fyldestgørende og ærligt svar.”

Et rigtig spændende foredrag fra en del af verden, hvor der ikke er mange der rejser hen som turister. Foredraget var krydret med meget smukke filmklip og billeder, der gjorde det hele mere levende”.