Jan B. PoulsenForedragsholder

Jan B. Poulsen

jan-b-poulsen-bifald

Foredragsholder Jan B. Poulsen

Beskedenhed er som bekendt en dyd. En dyd, der kendetegner Jan B. Poulsen. Han er ikke typen der søger fotografens linse eller pralende slår ud med armene. Det er imidlertid ikke ensbetydende med, at han ikke har opnået og oplevet mere end de fleste. Tværtimod kan han, når han bliver bedt herom, fremvise et fodbo ld-cv, som få, om nogen, danskere kan.

I 8 år var han en pågående og farlig angriber i BK Frem - et enkelt år topscorer i 1. division. Herefter gennemførte Jan B. Poulsen DBU’s træneruddannelse afsluttende med DBU’s Diplomtrænerkursus. Hans diplomtræneropgave 4:4:2 The English Way var et ”væsentligt bidrag til fremme af og forståelse for det moderne fodboldspil”. I dag spiller alle hold efter de principper, der er beskrevet i opgaven.

Sideløbende med den aktive fodboldkarriere studerede Jan B. Poulsen på Københavns Universitet og blev i 1975 Cand. Scient. med idræt som hovedfag og geografi som bifag.

Foredragsholder om fodbold er mere end bare fodbold

Sikken et liv - I 9 år var han cheftræner i henholdsvis BK Frem og Køge. Han har været DBU instruktør i mere end 30 år og i flere år medlem af DBU’s Uddannelsesudvalg.

Efter at have undervist i 15 år på Greve Gymnasium og 2 år som teambuilding konsulent i SAS kom Jan B. Poulsen til DBU hvor han først fik ansvaret for at opbygge en ny lederuddannelse og senere ansvaret for DBU’s træneruddannelse, som han tilpassede til UEFA’s nye struktur

I 1990-92 var Jan B Poulsen assistent for Richard Møller Nielsen og kan derfor kalde sig Europamester. Herefter fik han ansvaret for det danske U-21 landshold i otte år, hvorefter udlandet kaldte.

I så forskellige lande som Singapore, Jordan, Armenien og Tanzania har Jan B. Poulsen været både chef for landshold og teknisk direktør.

I 2010 blev Jan B. Poulsen Danmarks første FIFA Instruktør.

Jan B. Poulsens foredrag er et levende og spændende foredrag, der handler om:

  • Personlig udvikling - at tro på sig selv – integritet
  • At turde miste fodfæste – træffe vanskelige beslutninger
  • Værdier -tillid – loyalitet
  • Ledelse - mandskabsbehandling – kommunikation
  • Arbejde under pres – offentlig person
  • Kulturs betydning – religion - integration
  • Familieliv
  • Kreativitet – organisationsudvikling
  • Penge – korruption - magt
  • Mennesker – den verden vi lever i – demokrati?

Foredragene indeholder mange billeder til at fremme forståelsen.

Anmeldelse

"Jeg synes det var en spændende fortælling, du gav om dit virke i forskellige dele af verdenen - og med de udfordringer de meget forskellige kulturer giver. Jeg vil også nævne, at din fortælling fanger en. Det tror jeg blandt skyldes, at du viser entusiasmen med det du har lavet, og det du har opnået. Jeg håber virkelig, vi kan gøre fortællingen færdig, så vi også kommer omkring din tid i Afrika og dit spændende arbejde for FIFA. 
Endnu en gang tak for din deltagelse i vort Club møde." - Hans Birk, Hemingway Club

jan-b-poulsen-bifald jan-b-poulsen-bifald jan-b-poulsen-bifald