Jan HuusForedragsholder

Jan Huus

foredrag profil jan huus

Jan Huus er med sine erfaringer som foredragsholder, DR-journalist, studievært, skuespiller og psykoterapeut en af sværvægterne, når det handler om kommunikation, samarbejde og trivsel.

Med en blanding af interaktiv læring, humor, aktiviteter og engagement, bruger Jan Huus sig selv og sine kompetencer på en anderledes, kreativ og udbytterig måde, så deltagerne aktivt tilegner sig virksomme værktøjer og teknikker til både arbejdsmæssig og personlig udvikling - fuld humor, glæde og læring.

Gode relationer skaber gode resultater! Så der fokuseres på dialog, rummelighed og indblik i egne og andres handlemønstre og potentialer. Til gavn for den enkelte og virksomheden. Nærværende og vedkommende for alle deltagere.

Leverer kurser på et højt kvalitetsniveau - i et ligefremt og jordnært sprog - der engagerer og sætter en udviklingsproces i gang. Udfordrer fastlåste opfattelser med engagement og viden.

Jan Huus - Referencer:

Thorkild Holmboe Hay, kredschef, Dansk Sygeplejeråd:

Kommunikation, der svinger hører til i den absolutte top indenfor sin genre. Konceptet er tydeligt gennemarbejdet med en fantastisk sans for detalje og grundighed. Gennemførelsen var intet mindre end sublim. Såvel akademikerne og serviceassistenter fik fuldt udbytte. Det tætteste man kommer på garanteret succes, for en dag med ledere og medarbejdere. Og så er det samtidigt slet og ret underholdende.