Jan KörnerForedragsholder

Jan Körner

jan-korner-bifald

Jan Körner er journalist og har de seneste 25 år haft kongehuset som stofområde for Se og Hør, Kig Ind, Billed-Bladet, B.T., Ekstra Bladet og lige for tiden for Her&Nu.

Som kongehusreporter har han rejst verden rundt med alle de forskellige kongelige, han har interviewet dem, spist med dem, grinet med dem, er blevet skældt ud af dem og har i det hele taget været på utallige opgaver med dem i ind- og udland.

Jan har derfor et ret specielt indblik i livet omkring de kongelige, ligesom han ved mere om dem og deres verden, end almindelige avis- og ugebladslæsere gør. Og de historier er Jan sikker på, vil interessere de mange danskere, der hver uge følger med i de kongeliges gøren og laden. For interessen for kongehuset er jo fortsat intakt, hvilket de mange solgte ugeblade og bøger om kongehuset vidner om.

Jan Körner er i gang med en bog, hvor han interviewer de journalister, der har samme metier som ham selv. Her fortæller de om de mange sjove episoder, der har været mellem journalister og fotografer og de kongelige. Historier, som aldrig når spalterne, fordi det ikke er det, historierne handler om. Men de giver et unikt indblik i, hvordan journalistikken omkring kongehuset formes.